Laitanpa nyt kronologisessa järjestyksessä näitä viikonlopun tapahtumia, niin ei mene sekaisin. Perjantaina käytiin pikaisesti hyppäämässä pari rataa. Minähän siellä taas kykenin sähläämään sen verran, ettei puhtaita ratoja tullut, mutta melkein kuitenkin ja Foxy olisi kyllä osannut. :)

Teimme yhden mölli radan ja yhden kisaavien radan. Eroa noilla ei ole kuin kepit ja rengas, (ehkä keinukin??) muuten minusta tuo möllirata oli ohjattavuudelta vähän vaikeampikin. Se alla:


Minä nimittäin menin sekaisin, enkä ohjannut niin kuin olin suunnitellut, joten sieltäkin tuli hylly, kun Foxy hyppäsi yhden esteen ees-taas. Kontaktit mentiin juosten ja virheettömästi. Vitonen tuli putkelta, näette kyllä miten huolimattomasti vain huitaisen sinne suuntaan, joten Foxy kulki vain minun perässäni. Sitten koetin ohjata sen putkeen liian sivusta ja se hyppää putken päälle... No, näitä meillä. Tuosta päälle hyppäämisestä olisi pitänyt hoksata kieltää, ei se saa tehdä sellaista ikinä. Sitä on vain jotenkin niin tottunut, ettei kentällä kielletä, kun harvemmin siellä tulee tehtyä sellaista mitä ei enää ikinä saisi tehdä. Mutta putken päälle ei tosiaan tarvitse ikinä hypätä. Joten EI sille jatkossa.

Toiselta radalta, tämä siis kisaaville, tuli myös HYL eli 10vp, sillä Foxy ehti puomille, vaikkei olisi pitänyt. En ajatellut ollenkaan että se olisi pitänyt blokata, itselle kun rata on vähän eri tavalla selkeä kuin koiralle. Puomi oli Foxyn mielestä loogisempi seuraava este kuin hyppy, jota se ei tuolloin edes huomannut. Oma virhe siis tämäkin. Mutta muuten oikein hieno rata. :) Ja molemmilla radoilla riitti intoa ja vauhtia, ei mitään nuuskuttelutouhuja ollenkaan. Itseäni voisin kehottaa juoksemaan hieman nopeammin... Tuommosta neitisipsuttelua näkyy nykyisellään olevan :D