Vähän tekis taas mieli päästä treenaamaan, mutta nyt ei pääse. Esa on rassannut autoja kaiket päivät (nytkin se on tallilla!) ja huomenna lähdetään hakemaan sille Jyväskylästä uutta rassattavaa... Se tahtoo välttämättä vaihtaa autonsa vanhempaan. Juupajuu. No mutta, on siinä sentään isompi MOOTTORI ja automaattivaihteet ja ISOMPIKI se on, mahtuu vaikka kesärenkaat sinne koirien lisäksi, jos sää yllättää. Ja ties mitä muuta kuulia siinä on, mitä ei tavallinen nainen voi ymmärtää... Vaikka en tietenkään hauku epätavallisiksi naisia jotka ymmärtää. Vaan saahan se autonsa vaihtaa tottakai, niin tuli suu muikeana minulle sitä eilen esittelemään "Lotta tämmöinen ois... " Esa hoitaa autojutut, minä elukkajutut, näin meillä menee jako. Muut asiat sitten yhdessä. ;)

Jos sitten vaikka maanantaina ois aikaa käydä hallilla pikaseen. Vaikka ensi viikolla onkin meillä lappilaisilla hiihtoloma, ei jatkokurssilaiset lomaile vaan keskiviikkona on yhtä rankat reenit kuin aina ennenkin. :) Oon kyllä kovasti tykännyt tästä jatkokurssista, kun treenit on vähän vaativampia kuin ennen. Ja aivan hurjan jännää päästä sinne "leirille"  parin viikon päästä. :D Opetusta on yhteensä 17 tuntia, en sitten tiedä onko siinä jotain teoria pätkää välillä. Lauantai on kuitenkin pitkä päivä; aamu kasista ilta kuuteen! Huh.. Mihinkähän mä olen Foxyn kanssa sotkeentunut... No, koiran ehdoilla mennään.

Viva on pikkuista pirteämpi, syökin jo. :) Ikävä puoli tässä vaan on se, että sen karanteeni kestää 2 viikkoa. Niin kauan kuin antibioottikuurikin. Joten muiden seurasta se ei pääse nauttimaan. Toisaalta hyvä, niin saa rauhassa puuhastella noiden kahden kanssa ja opettaa kesyksi tai edes kesymmäksi.