Eilisissä treeneissä käytiin aluksi vähän läpi kuntoiluhommia. Peruskunnon nostamista ja syke- ja semmoisiajuttuja. Että pitäis vissiin alkaa ihan urheilemaan tuon agilityn lisäksi ;) Ja tottahan se on, että jos maailmantasolle aiotaan yltää, niin kyllä kunnon tulee olla hyvä ja ehkä vähän peruskuntoa parempi. Ja minulla kun ei taida aivan olla sekään kunnossa. Se peruskunto siis. Wheeeeeezy-girl....

Joten käskynä kävi perustaa treenipäiväkirja, käydä vähintään kerran viikossa tunteroinen lenkki reipasta kävelyä/hölkkää (ei kai tämmöisiltä pullamössöiltä voi enempää vaatiakaan). Ja sitten jotain lihaskuntoa ja mitä kaikkea...

No, minullahan on kunto noussut hiljalleen tässä syksyn aikana tuon hevosharrastuksen myötä. Kun se ei ole pelkästään sitä kerran viikossa ratsaille (tästä lähtien kaksi tai kolme kertaa viikossa...) vaan puolet päivistä siivoan tallin ja joka päivä laitan hevoset ulos. Tästä kertyy "treeniä" jossa hengästyn ja hikoilen n. 2 tuntia per päivä. No joo, syke ei siis pysy siellä satasen tuntumassa millään kokonaista kahtatuntia, mutta hyvää lihaskunto treeniä se on käsille. Nyt pitäisi sitten saada minun jalkanikin töihin, ellen sitten ala juoksemaan agilityä käsillä. Hehheh.

Ensi kerraksi piti olla viiko-ohjelman suunnitelma tehtynä ja sovin itseni kanssa, että päivittäisten koira pisuttamisien lisäksi, minä lupaan: käydä yhdellä vähintään 45min mittaisella kävelylenkillä sekä ratsastaa vähintään puolituntia 2 - 3 kertaa päivässä. Se saa nyt riittää näin aluksi. Ja siihen toki kuuluu nuo tallinsiivoamiset sun muut, joista en voi laistaa. Voisi tietenkin palata niihin vanhoihin hyviin aikoihin ennen Esaa, kun tein sata vatsalihasliikettä joka ilta. Mihin se nuoruuden jumppainto on kadonnut?

Mutta en ala vaatimaan itseltäni ihan hurjia ihan yhtäkkiä, koska olen tosi hyvä olemaan tekemättä mitään.

Mitäs Foxy sitten tekee? Se käy kolme kertaa viikossa treeneissä minun kanssa, ja kaksi niistä on pitkiä treenejä. Se juoksee päivittäin Rommin kanssa 45min - 1h ihan vain tuossa meidän pihalla + sisämatsit. Ja sitten se pääsee minun kanssa kunnon metsälenkille kerran viikossa.

Riittääkö? Tuntuu, että lupaan itselleni jo nyt liikoja... Vaan toki sen täytyy näkyä agilitysuorituksissakin. Niissä kun auttamatta kunto usein loppuu kesken.

Niin, treenattiin me kanssa jotain B-maajoukkue rataa. Sitä oli kyllä vähän helpotettu, joissain putkikulmissa ainakin. Foxy meni yllättäen hienosti vaikka siinä oli monta sellaista juttua mitä ei olla sen kanssa vielä harjoiteltu (putkeen lähettäminen pimeästä kulmasta, kepeille "heittäminen/pyöräyttäminen" sivusta, niin että itse olen tavallaan koiran "edellä" valmiiksi. Tuossa muuri-kepit välillä. No aivan sama. Vaikka mitä siinä oli. Ja Foxylla oli vauhtia! Viuh se meni ja heti kun oli myöhässä se alkoi arpomaan että mikähän näistä nyt olisi se seuraava este, kun Lotta ei selvästikään ole selvillä mistään. :D Ihana koira. Oli kivat treenit. Ja meni se sen radan puhtaastikin ainakin kerran. :) Ratapiirros tässä: