Hu huu - täältä pimeästä huutelen... Meillä on ollut netti poikki nyt kokonaisen päivän ajan (niiiiin pitkä aika tällaiselle addiktille), eikä ongelma ole ainoastaan meidän vaan jollain alueilla täällä jossain päin pohjoista ainakin... soneralla on jotain vaikeuksia pitää linjansa hallinnassa. Esan kännyllä siis surffaillaan, hidasta mutta varmaa - tai ainakin varmempaa.

Videoitakin ois uusia mitä laittaa, kun käytiin päivällä treenaa hallilla, mutta ne jää nyt laittamatta näillä nopeuksilla. Opittiin kuitenkin keinu tänään niin että Foxy menee sen jo ihan itsenäisesti. :) Hienoo! Ja harjoteltiin renkaalle lähettämistä ja senkin se osas joka kerta. Kepit on siis se vihoviimeinen jota Foxy ei vielä aivan tajua. Ollaan kuitenkin haettu oikeaa väliä jo useamman metrin päästä ja sen se hakee joka kertaa varmasti. Pujottelu mennään siis vielä makkarapelillä ja ollaan otettu vaan kuutta keppiä peräkkäin, jottei vaan tylsyys vie voittoa. Kyllä se kepeillekin innokkaasti hakee kun asettaa sen kauemmas makuulle ja odotuttaa niin että into vaan kasvaa ja sitten "kepit!!" Niin johan on ihana este! Ja sieltäkin saa makkaraa! Jekku-mäyris oli mukana reenaamassa ja välillä tuli napottamaan Foxyn viereen nakkivahdiksi tai härnäämään sitä leikkiin. On niin ihana kun Foxy vaan tillittää minua ja odottaa käskyjä tai nakkia eikä välitä kavereista tuon taivaallista!! Se tietää että hallilla tehdään töitä- pihalla ne sai sitten käydä vähän rallilla.

Loppu päivä onkin sitten tuhistu nokka jalkojen välissä hipihiljaa... :) Meillä on ensiviikonloppuna taas epikset... :) Kun vain muistaisi itse ottaa ne rennosti ja malttaa vaatia Foxylta kunnon makuut kontakteilla eikä mitään muutakaan sähläystä minun osalta... Minä kyllä pystyn tuon koiran vielä pilaamaan häsyilylläni. Pitäisi muistaa että ei koira eikä varsinkaan ohjaaja osaa oikeastaan vielä mitään ja joka ikinen pomppu, nousu ja sukellus on vielä h-a-r-j-o-i-t-u-s-t-a!! Ja sitä se kyllä tulee olemaan hamaan loppuun saakka...