Nyt alkaisi olla korkea aika harjoitella taas vähän kaunista seisomista, ehkä jopa seisaaltaan esittämistä, sitäkin kun ollaan jo vähän harjoiteltu. Karvat pitäisi laittaa priimakuntoon, vähän nyppiä vielä pisimpiä pois että turkista tulisi siloinen kuin minkillä konsanaan. Korville joka päivä vimmattua hierontahoivaa ja koettaa pitää koira virkeänä, iloisena ja terrierimäisenä, jottei Helsinkiin sattuisi huono päivä, jos on ollut huono viikkokin. Häntä pystyssä koettelemuksiin!

It's high time start practicing that beautiful pose, maybe even me standing too, since we've practiced that a little as well. High time to pluck those last sticking hair and give extra careful ear massaging every day 'till the big day. And try to keep the puppy happy and terrierlike so that the tail wouldn't fall down even after the 10th "stand" command... ;P Well, the ears have been taped down again and we'll be doing some serious plucking tomorrow, don't worry, only the long and protruding ones. She's still got quite a thick coat on her.

Kaija sewed her a pretty furry harness. Some pics below taken with the help of a ball.

Korvat on taas teipattuna ja tässä yksi demonstroiva kuva kätevästä systeemistä, minusta kun se korvien ruttaaminen on vähän kummallista, varsinkin kun tuolla ne oikeasti on aika ohkaiset.
1094576.jpg

Kaija oli tehnyt Foxylle uudet hienot turkisvaljaat. :) Niillä kelpaa nyt pikkukoiran kiskoa. Kuvat on otettu pallo houkuttimena. Huulten lipomiseen ei tarvita edes herkkuja. :)
1094580.jpg

"No joko saa? Heitä se nyt!"
1094581.jpg

"Mitä? Vielä pitää ootella?"
1094584.jpg

Ja sitten pallo sai kyytiä.
1094583.jpg