Nyt vähän päivitystä, kun täällä on niin kauan ollut hiljaista.

Foxy kasvaa rytinällä. Pentumainen tottelevaisuus alkaa muuttua nuoren koiran omapäisyydeksi, onneksi meillä alkaa perjantaina pentukurssi... Vaatisihan se vähän sitä omalla ajallakin opettelua. Jotenkin on hihnassa kävelynkin harjoittelu jäänyt niin vähälle. Saa nähdä miten huomisessa mätsärissä käy sen suhteen... iik!

Tänään kävimme sitten ottamassa toisen rokotteen. Foxy oli taas oikein hienosti, toinen rokote oli vain jo vähän liikaa ja raksut loppui kesken, sitten piti jo käännähtää katsomaan että mikä siellä pistelee. Kiloja oli karttunut kuukaudessa reilu kilo, joten ei paljoa kun ajattelee, että se on meidän mittauksien mukaan kuitenkin kasvanut korkeutta melkein 4 senttiä. Mutta neiti on ollut nyt viime päivät taas vähän huonolla syönnillä.

Viikonloppuna olimme Sotkamossa vanhempieni luona. Siellä riittikin kaikennäköistä jännää! Veljen lapset olivat myös käymässä, 3 ja 6 vuotiaat tytöt ja ½-vuotias poika. Tytöt juoksivat herkästi Foxyn nähdessään ja sekös oli vasta hauskaa jolloin piti tietenkin tarrata sukkaan ja jalkaan ja hameenhelmaan. Iivo-poika oli paljon rauhallisempi köllötellessään lattialla ja Iivon kanssa Foxy leikkikin parhaiten; sama lelu vaihtoi omistajaa kaikessa rauhassa. Jos tytöt menivät ottamaan lelua niin pääsi itku. Foxylle se melkeinpä annettiin :) Foxykin osasi leikkiä nätisti ja nuoli Iivon naama runsaskätisesti eikä yrittänytkään pureskella - paitsi vaippoja, mutta sekin vain nauratti vauvaa.

Naapurin lapsistakin Foxy tykkää, mutta niiden jäädessä vain aidan taakse katselemaan on tilanne vähän pelottava ja niille saatetaan haukahtaakin.

Kävimme sunnuntaina sitten veneretkellä kun ilma oli hieno ja otimme muutamia kuvia. Foxy oli hurjan villinä pulahtaen välillä veteen ja sitten revitellen ympäri saarta. Saari jonka löysimme, oli aivan pikkuinen, niin että toiselta rannalta näki toiselle ja olisin voinut nakata sinne vaikka kiven - siis jopa minä. Koetin ottaa koirasta kuvaa, mutta jouduin lopulta tyytymään tähän:

Esan paita joutui ainakin pesuun.
806969.jpg

Ja sitten uintiharjoituksia! Foxy oli edellisenä päivänä uinut ensimmäisen kerran ja nyt haki sitten keppia vedestä :) Voin sieluni silmin kuvitella sorsan sen suuhun... Vaikkei me metsästävää sakkia ollakaan - ainakaan toistaiseksi.
806968.jpg

"Sun luu on mun luu!" (Normaalisti ei näin... mutta kyseessä onkin puu!)
806973.jpg

Veneessä väsytti. Ensimmäinen oli kerta veneessäkin ja pelottomasti vain mentiin.
806978.jpg

Tuulistako lie, tai sitten tilanne on jo niin paha, etten ole siitä enää edes raportoinut...
Toinen kuva yksi niistä onnistuneista vauhtikuvista, voisi luulla, että kuvattavana oli Opa johon sitten jostain syystä on tullut tuollainen valkoinen valotusvirhe.
806976.jpg      806972.jpg

Shortly also in english, now I haven't got the time! Please be patient. :)