Olipas taas hauskat treenit. Hauskoja niistä tekee nykyisin se, että oikeastaan kaikki mitä koira tekee on täysin kiinni itsestä. Joten omille kämmille sitten saa naureskella ja sille Foxy on niin kamalan innoissaan ja tosissaan. :) Harjoittelimme nyt jotain jolle oli ihan oikea nimikin jota en muista, mutta mitä minä opin, niin sanomaan Foxylle seuraavan käskyn sen suorittaessa edellistä.Tarkoituksena oli saada sille pakki päälle ja ohjattua se takasin sitä edeltävälle esteelle. Ratana oli siis 5 peräkkäistä aitaa, joista mentiin ensin kaksi, palattiin hyppäämällä taas ensimmäinen jonka takaa ohjattiin menemään seuraavat kaksi ja sieltä ohjattiin taas menemään edelliset kaksi ihan alkuun saakka jonka takaa taas ohjattiin menemään seuraavat kolme jne. Kukaan ei varmaan tajunnut mitä me oikein tehtiin, ellei itse ole tehnyt juurikin tätä samaa harjoitusta, mikä on myös hyvin todennäköistä. Kamalasti se oli mutkaista homma kuitenkin ja itse meinasi mennä laskuissa sekaisin.

No, se oli kuitenkin hauskaa, vaikka minulla oli käskyt aina myöhässä. Lisäksi (tietenkin minulla on myös selityksiä) meillä on hallilla matto ja Foxyn mennessä lujaa se sutii ihan huolella kuullessa ilmassa minun käskyn toiseen suuntaan. Se oli kans aika hauskaa katseltavaa. :D

Ja arvatkaas mitä? :D Arctic järjestää viikonloppu agilitykurssin maaliskuussa ja ohjaajana on Seppoooo Savikkoooo!! Itse en ole edes ikinä nähnyt Seppoa, mutta tiedän, että hän on monelle tuttu ohjelmasta Hurtta ja Stara SEKÄ Suomen agilitymaajoukkueen johtaja. Eikös ole hienoa että tännekin saadaan järjestettyä jotain noin kivaa?? Kilpailevat ovat etusijalla, mutta myös 7 möllikoirakkoa pääsee mukaan ja me ollaan yksi niistä!!! :D HIPHEI!!!

Ja myös tipuraporttia: Sain ne syömään hirssiä kädestä!! Ne on NIIIIN sööttejä kun ne syö kädestä.