Oulussa ollessamme alkoi tulemaan lunta ja sitä sitten kanssa tuli koko päivän ja pitkälle iltaan. Nyt ollaan jo selvitty Sotkamoon ja tännekin on tullut lisää lunta, joskaan ei niin paljon kuin Oulussa. Ajomatka meni aika myräkässä ja tiekin oli liukas. Minäkin jopa ajoin välillä kun Esaa alkoi väsyttää. Ensimmäistä kertaa tuolla autolla... olen ollut aika saamaton. Mutta auto oli ihan kiva. :)

Rolle meni Foxysta sekaisin ja roolit olivatkin kääntyneet nurin päin, kun Rolle olikin se joka ei olisi malttanut antaa Foxyn olla. Kyllä Foxykin mielellään olisi halunnut leikkiä, mutta koetettiin pitää koirat erillään koska leikki meni aikamoiseksi säheltämiseksi, eikä Rolle ole mikään pieni koira kuitenkaan. Muuten yökyläily meni aivan hienosti, mitään suurempaa rakkauden kaipuuta ei ollut havaittavissa. :) Foxy muuten kahdesti ärähti Rollelle kun se kävi vähän liian innokkaasti tutuksi. :D Eka kerta!!

Mutta onpa vain mukava kun Foxykin osaa kerrankin rauhoittua vieraisilla. Nytkin Sotkamossa se on jättänyt Lukaksen lähes tyystin rauhaan. Eikä Lukaskaan ole murissut sille. Ne jopa yltyi leikkimään pihalla, kun Foxy oli irti ja Lukas riimussa. Tai se meni oikeastaan niin, että Foxy juoksi sekopäärallia ja Lukas heilutteli häntää ja otti välillä leikkiin kutsu asennon. :) Jospas se tästä! Ainakaan vielä ei ongelmia ole ilmennyt.

Joulun aikaan ollaan syöty hulluna niin, ettei oikeastaan ikinä ehdi tulla niin nälkä että oikeasti tekisi mieli jotain, mutta pitää silti vain syödä kun kaikki on tyrkyllä... :P No, jospas aamulla sitten taas olisi oikeasti nälkä. ;) Esakaan ei ole edes ehtinyt maistaa täällä kinkkua kun se meni jo nukkumaan. Rankka joulu takana... Minäkin taidan tästä vetäytyä ja jätän muut viettämään elokuvailtaa.