Parin päivän päästä sitten Tornion näyttelyt, sinne on ilmoittautunut 14 parsonia ja tuomari on vaihtunut. :P Olisin kyllä mielelläni käyttänyt Foxya sillä irlantilaisella, mutta nyt tuomari on siis vaihtunut portugalilaiseksi, Joao Filipe Lisboa, eli itse Herra Lissabon saapuu tuomaroimaan parsoneita ja muutamaa muuta rotua. Tai en ole varma tuosta nimestä, ainakin kerran on Suomessa ollut portugalilainen Joao Lisboa parsoneita arvostelemassa, mutta tuolloin toinen nimi oli Vieira ei Filipe. Joten saa nyt sitten nähdä onko tuomari sama vai ei. Noita kirjoitusvirheitä nyt on nähty ennenkin.

Eilen käytettiin Carina treeneissä ja mulla oli Foxykin mukana, kun kerran kentällä oltiin. Vähän siinä sitten harjoiteltiin keppejä ja kontaktia. Kivasti meni, vaikka kepit meillä ei aivan vielä ole hallussa, parempi vielä ohjata kunnolla silloin tällöin ainakin jos ottaa useampaan kertaan niin ne ekat kerrat. Se on tullut kepeillä kärsimättömäksi ja jos se menee alussa jonkun välin väärin ja otan sen takaisin se tulee nopeasti jaä vinkuu kärsimättömästi eikä millään malttaisi enää laittaa istumaan tai maahan ennen kepeille menoa :D Ehkä se on ihan hyvä merkki ;)

Rommin kanssa oltiin kentällä myös sunnuntaina. Silloin sinne sattui tulemaan muitakin, joten vähän vähemmän otetiin, sitä perus aita-jonoa ja sitten A:ta niin, että laitettiin sukkapallo pilkottamaan harjalta jonka sitten vedin alas Rommin päästessä laelle. Pallolla ei vain kestä ollenkaan alkaa leikkimään vaan se pitää heti ottaa pois, mutta palkkana tuntuu toimivan kuitenkin. Nami palkassa on nyt ollut se ongelma, että Rommi alkaa seuraamaan kättä tosi tarkasti ja hyppää helposti käden perässä A:lta alas. Joten tällä pallolla siis harjoiteltiin oikeaa suoritustapaa. Keinua rämisteltiin kans pari kertaa.

Meidän kamera on rikki ja nyt huollossa. Saa nähdä saako sitä korjattua. Näyttö siinä oli jotenkin onnistunut painumaan niin, ettei siitä näe. Kuvia voi ottaa, mutta minkälaisia, sen näkee vasta koneelle laitettaessa...

Meille tuli laitumelle uusi kaveri nimeltään Pompula(pomo, mutta pompula kuvaa sitä paljon paremmin). Se on kamulle seurana nyt, kun meidän hevoshankinnat ei aivan vielä ole ajankohtaisia.
1798610.jpg