Tänään illasta olisi ehkä treenit. Meillä on ollut taas aika pitkä treenitauko, enkä nyt sitten tiedä miten on tämäniltaisten treenien laita, mutta mennään katsomaan kuitenkin. Huomenna meillä on epikset, taitaa olla epäviralliset epikset taas, vaikka nyt meillä olisi ikää jo ihan oikeisiin epiksiinkinl. :) Pitääpä muuten alkaa bongailemaan niitä...

Sunnuntaina käytiin Carinan treeneissä pyörähtämässä lopuksi. Foxy meni aika nätisti, mutta minua ahdistaa oma osaamattomuuteni. Tuntuu, että olen itse koko ajan tiellä enkä osaa mitään ja Foxyn taidot menee ihan hukkaan minun kanssani, koska se tosiaan menee jo huippunätisti, itseni löydän kokoajan tekemästä virheitä... Pitäisi päästä harjoittelemaan itse ja mielellään vielä jonkin toisen koiran kanssa ja sitten vasta mennä Foxyn kanssa, kun itse osaan hyvin. :D Olisi kiva nähdä miten Foxy menisi jonkin taitavamman ohjaajan käsissä.

Otetiin pojat eilen sisään. Melko hyvin se on nyt mennyt, Foxylla alkaa olla juoksut jo ohi, Rommillekin se vain ärisee heti kun toinen tulee siihen härkkimään. Se on tietenkin Rommin mielestä vain hauskaa ja se kiusaisi Foxya koko ajan. Joten Foxy on nyt sohvalla vankilassa ja Rommi makaa tuossa jalkojen juuressa. Rommi ei nimittäin pysyisi sohvalla kuten Foxy, eikä sitä häkissäkään viitsi pitää.

Rommi jää aina pihalle ulkoilutuksen jälkeen. Sitä ei siis huvita tulla sisään. Tänäänkin se jäi vain nuuskuttelemaan omiaan ja vaikka laitoin oven kiinni se meni menojaan pitkin pihamaata (oman pihan varjopuolia tottelemattomien koirien kanssa...). No menin sitten takaisin sen kanssa ulos ja leikin frisbeellä ja kepillä ja otin hyppyä ja kehuin kovasti kun se hyppäsi. Sitten jätin koiran taas yksin ulos. Tässähän oli nyt ideana se, että Rommi jäisi ulos yksin ja toimettomana. Äsken sillä oli huippuhauskaa minun kanssa, mutta yksin jäätyään sillä olikin huipputylsää. Ja se toimi - pian koira oli ovella odottamassa sisäänpääsyä. Sisään tuloa korostin vielä niin, että oven avatessani pidin Foxyn ja Opan kanssa sisällä hauskaa ja heittelin niille makupaloja ja sitten luvasta Rommikin tuli sisään saamaan herkkuja.

Kaikkea sitä joutuu keksimään noiden kanssa.... Rommin koulutus on siis edelleen hyvin vaiheessa, mutta onhan se jo edennytkin valtavasti. :) Meillä olisi muuten ilmeisesti taas trimmausurakka edessä. o_O