Nukuin tänään kymmeneen saakka ja vielä pikapäikkäritkin... Fiksua. Jos nyt heti nukahtaisin, saisin nukkua jee! viisi tuntia! Vaan jopa tuo alkaa onneksi väsyttämäänkin. Mutta lakkasin vielä kynnet, joten odottelen että kuivavat. En siis lakannut niitä näyttelyä varten, vaan niitä ristäisiä. :) Tarkemmin kun asiaa nyt ajattelen, olisi ollut ehkä fiksumpaa lakata nämä vasta huomenillalla... No, myöhäistä.

Ne jotka ei ole kärryillä, huomenna on näyttely Keuruulla ja sunnuntaina ristiäiset Helsingissä. Sinne matka vie aamulla kello 5.

Trimmauksessa Eeva neuvoi, että voisi vähän sukia Foxyn takakinnerkarvoja ylöpäin, ilmeisesti jotta takakulmaukset korostuisivat ja sitten vähän sumuttaa niitä vedellä... En tiiä kehtaanko siinä kehän laidalla alkaa jotain sumutinpulloa kaivamaan. Parsoneita kun ei tunnetusti niin hulluna siinä enää trimmata tai laiteta. Tai ehkä joku laittaa korvia... ;)

Kuten Aadan ja Emman blogissa on jo mainostettu, Roviksella on maaliskuun eka lauantai tapaaminen rapsoneille, joten kaikki kynnelle kykenevät messiin! Asiasta ilmoitellaan vielä keskustelukaistallakin. Kyllä tämmöiset topakat tytöt saa hetkessä aikaan. :) Makkaranpaistoa ja hulluna juoksemista luvassa. Edellinen ihmisille ja jälkimmäinen koirille.

Okei, kuivat on (siis kynnet), huomiseen! Kyllä mä jossain välissä kerkeän illalla päivittämään miten siellä taas täristiin. :) Toivottavasti kuitenkaan ei. On mulla sukkapallo mukana ja aion välttää ei-sanaa ja hihnasta nykimistä sun muuta lannistavaa ihan loppuun saakka.

Wake up call at 5 o'clock and we're off to conquer Keuruu and later in the evening also Kirkkonummi! Beware - All the ignorant!

I'm finally starting to get a bit tired too, so wish me a good night sleep, because it might be out of reach tonight. Well, I'm good at sleeping in the car also. :) Why does Helsinki have to be so far away?