Pitäähän minun melkein paikkakuntalaisena heti päivittää tulokset Torniosta. Ei kyllä kirjaajina oltu, tarkemmat tiedot sitten myöhemmin Pellolaisilta. Mutta eipä tuossa paljon tarvitse muistellakaan; Tuomarina oli Joao Lisboa Portugalista, vanha harmaa mies. Kaikki parsonit saivat ERI:n. Myös kaikki 22 jackrusselia meitä ennen saivat ERI:n. Enkä nähnyt vaaleanpunaista tummempaa väriä missään muussakaan rodussa sitä ennemmin...

Kehä oli yli tunnin myöhässä, joten omaa vuoroamme saimme odottaa lähemmäs kolme tuntia. Foxy ehti vallan kyllästyä, eikä ollut huippu säpäkkänä kehässäkään. Mutta Foxy sai erinomaisen arvostelun ja oli junnujen kolmas. Ensimmäiseksi tuli Murustan Aava ja kolmas oli Nyytti - After Barnakin Yes Sir. Nuorten luokan voitti Haaparannan Ninja napaten sertin ja cacibin PN kehässä ja oli muuten Ninjan eka näyttely... ;) Nartut voitti ja oli samalla ROP kukas muu kuin Pellon Iines ja VSP:lle sekä samalla muotovalioitununeelle Tervaturvan Captain Nemolle paljon onnea Sotkamoon! :) Kolmas narttu taisi olla Jennin Aada ja neljäs oli sitten Jennin Emma :) Mutta hieno siis, nyt Foxylla näkyy parhaana tuloksena ERI, kun menee jalostustietokantaan, tosin ihan vielä ei, edes Rovaniemen juhannusnäyttely ei ole vielä sinne päivittynyt, joten monta EH:takin sieltä puuttuu.

Mukava päivä, näki paljon tuttuja. Tuuli oli kylmä mutta onneksi ei sentään satanut. Meille tulee tiistaina sitten taas rotikkalauma hoitoon, kun Elmolla on erkkari etelässä. Saavat Ruotsin porukatkin pitää vähän lomaa. Foxyn korvat pääsivät nyt myös lomalle ja pian pääsee myös Foxyn karvat. Vieläkin tuntuu tyttö olevan vähän hämillään pitkästä päivästä ja kehän laidalla seisoskelusta, kun koettaa syliin työntyä koko ajan.

Kamera meillä on myös huilimassa joten kuvia ei ole tähän hätään, ehkä jotain sitten vähän myöhemmin. Ai niin se arvostelu. :) Se meni näin:

Very correct feminine head, nice expression, correct mouth, eyes & ears, correctly built, excellent neck, shoulders, topline & tail, correct ribcage & chest, excellent mover, needing only a small front correction, correct coat, excellent temperament

Ei mitään epäkorrektia. Hieman epäselväksi jäi mitä haettiin tuolla "needing only a small front correction", mutta sitä jäämme pohdiskelemaan. Tai sitten emme. :) Suomeksi arvostelu menisi jotakuinkin näin:

Hyvin oikeanlainen feminiininen pää, kiva ilme, oikeanlainen suu, silmät ja korvat, oikein rakentunut, erinomainen kaula, olkapäät, ylälinja ja häntä, oikeanlainen rintakehä ja rinta, erinomainen liikkuja, tarvitsee vain hiukan korjausta edessä, oikeanlainen karva, erinomainen luonne

She took CK from Tornio with a nice critique. Just that all those 14 prt's took CK, just as well all the 22 JRT's after that and I didn't see any other colour in the other breeds before them either... Well, I'm happy as the ERI will show nicely in the Finnish Breeding Database (Hunddata).