Tai siis saman tuomarin tekemää rataa mentiin tänäänkin, ei samaa sentään ;) Ehkä jopa vähän helpompia ohjattavia, mutta... niinpä niin. Foxylla oli heti hyppärin alusta hurjasti vauhtia, aivan kuin se olisi tiennyt ettei tarttee jarrutella :D Ja se hujahti kepeiltä liian aikaisin putkeen josta hylky. Muuten nappi rata, vaikka ohjaus olikin sen jälkeen takaaleikkausta ja huitelua, hienosti se lukee minua silläkin tavalla tosissaan ottaessani en olisi uskaltanut vaan olisi pitänyt valssata ja sössiä eteen joka tilanteessa :D



Toinen rata sitten lähti toosi hienosti aina n. puoleen väliin saakka jossa piiiitkä suora putkelta hyppy, putki ja sitten hyppy TAKAA jonka ohjauksen sössin ja Foxy meni sen edestä. Joten hylky taas... Loppu rata vauhdikkaasti ja lennokkaasti viimeiseen asti.



Ihana meno päällä koko viikonlopun ja valtavan hienosti tuo lukee rataa ja menee loistavasti :) Ei voi kuin olla iloinen ja varma myös siitä, ettei olla liian aikaisin aloitettu kisaamista. Seuraavan kerran varmaan Kemissä vasta tammikuun lopulla. Laskeskelin juuri, että Kajaanissa mahtaa tuolla typykällä vielä olla juoksut meneillään eikä siellä ole kuin yksi startti muutenkin.

Niin ja you tube ei jostain syystä anna minun ladata videoita nettiin!! Siksi niitä ei ole vieläkään ja saa nähdä millä keinolla ne tänne saan.. grrr.