Juu, Foxi on oppinut ensimmäisen taitonsa, (Luokse tuloa ollaan harjoiteltu enemmän, mutta se vielä vähän ontuu...) se on oppinut istumaan käskystä! :) Voi tätä onnellista vanhemmuutta! Nyt se sitten istuu vähän väliä milloin missäkin, kun on siitä kerran saa palkinnon. Tai ainakin joskus saa. Joskus ollaan liian kiireisiä... Toivottavasti taito ei kuitenkaan sen takia unohdu.

Tultiin juuri laittamasta verkkoa. Esa vielä viimeistelee sitä. Saatiin riittämään juuri sopivasti. Osa perennapenkeistä on koirien ulottumattomissa, osa ei. Saa nyt sitten nähdä miten sen osan käy.. Ehkä huonosti.

Viime yö oli aika piinallinen. Olemme teljenneet häkin nyt niin, että kattokin on suljettu, joten koira ei pääse enää mitään kautta ulos omin avuin. Se huutaa niin kuin sitä tapettaisiin. Ihan tosissaan kovalla äänellä. Muulloin sillä ei ole meille mitään äänekästä asiaa, öisin vain. En tiedä miten monta yötä sitä jaksaa kuunnella. Ja onko se nyt sitten oikea tapa opettaa olemaan häkissä ja yöt pois sängystä? En jaksa enää uskoa. Se alkaa pikkuhiljaa karttamaan häkkiä ja tärisemään heti kun se laitetaan sinne. Kyllä meillä on metodit nyt vähän pielessä. Ehkä se koppa siinä sängyn vieressä olisi kuitenkin paras vaihtoehto. En halua että se alkaa pelkäämään häkkiä taikka koppaakaan, koska ne tulee olemaan osa sen elämää aina. Vielä ei koiria voi jättää kaksistaan, kun vähän pelottaa, että se Opa tekee taas temput, vaikka luulenkin, että Foxia lohduttaisin Opan läsnäolo. Se tykkää siitä niin kamalasti. Mutta vähitellen, ehkä sitä voisi pian taas kokeilla, kuinka Opa menettelee, kun jää häkin kanssa samaan tilaan. Ja kyllähän me aiotaan tulevaisuudessa jättää koirat ihan keskenäänkin.

Kamalasti taas väsyttää. Otettiin päikkäritkin, mutta laajakaistanasentaja tuli kesken unien. En toisaalta valita, nyt on nettiyhteys joka toimii ja sähköpostinkin saattaa päästä lukemaan puolentunnin sisällä. Huomenna on aikomus töiden jälkeen lähteä Ouluun. Täytyy mennä tekemään tutkintoja opparia varten ja ehkä vähän esittelemässä pentua. :) Valitettavasti aikaa on vain liian vähän. Aion kyllä lähteä töistä aiemmin, mutta ensi yönä mahtaa taas olla unet vähissä.

Pedin valtaus!

655632.jpg