Tauon jälkeen Foxy on taas mukana kuvioissa! Syynä pitkään kirjoittamattomuuteen on yksinkertaisesti täydellinen uupumus päivän päätteeksi. Töissä ei ehkä ole ollut sen rankempaa kuin muulloinkaan, mutta huonosti nukutut yöt ovatkin sitten hoitaneet homman.

Carina on ollut meillä hoidossa pari päivää. :) Se on oikein kätevä hoitolainen, hoitaa samalla myös koirat ja tiskit! Carina tuli käymään keskiviikkona. Samana päivänä kävimme myös Keminmaan parsoneiden tapaamisessa. Meitä oli siis Foxy, Elli ja Ellin viimekesäinen pentu Laku. Laku ja Foxy tulivat oikein mainiosti toimeen ja toiveissa olisikin tavata vielä uudemman kerran. Molemmat nartut olivat oikein tomeria ja omanarvontuntoisia parsoneita :) Olisi kiva tavata isommallakin joukolla - jos saataisiin vielä useampi Kemiläinen tai -maalainen kasaan...

Foxyllä on useammin villiyskohtauksia ja tottelemattomia hetkiä... Luon mielessäni kauhukuvia itsepäisestä raggarinartusta joka tekee mitä huvittaa milloin huvittaa. Murkkuikä lähenee lähenemistään... Hetkittäin Foxy ei tunnu enää niin herkältä, herttaiselta ja helposti muokattavalta. Nuo kolme H:ta. Toivotaan että jos vaikka ne joskus katoavatkin, ne tulisivat vielä joskus takaisinkin...

Huomenna on, mikä ihana ihanuus! lauantai ja aion nukkua ainakin sataan saakka.  En välitä yhdestään pisun lirusta tai edes kakkipökylästä, saa Carina ulkoiluttaa hauveleita jos joku. Isännällä ja emännällä on lojumisaamu!!

Elokuun 10. päivä alkaa meidän penturyhmä. Greta-kaveri on kanssa samassa ryhmässä :) Sitä edeltävänä päivänä meillä on taas mätsäri :) Jee, mätsärit on kivoja! Pitää vain vielä harjoitella tuota perässä kävelyä, se ei oikein onnistu... vieläkään. Muutenkin kaikenmoinen treenailu on jäänyt vähälle koko viikolla. Ei ole jaksanut yhtikäs mitään. Kameraa meillä ei ole edelleenkään. Harmittaa sekin... Olisi niin kiva ottaa välillä kuvia.

Foxy on kohta ihan iso tyttö! Sen turkki on selästä jo niin karkea kuin sen vain tulee ikinä ollakaan ja tassut alkaa karhistumaan myös. Ja on se vain niin iso jo... Ajatella, että se joskus mahtui Esan kädelle! Nyt se meinaa pudota sylistä! Carinan kanssa ollaan tänään sitä ihasteltu. Ja puhuttu näyttelyistä ja koirista ja koirista ja näyttelyistä ja selattu nettiä ja luotu Gretalle blogi ja surffattu vähän lisää syöty vähän ja juteltu koirista ja surffailtu. :) Kiva päivä!

I've been too tired to update, nothing new or surprising's happened; Carina has been visiting us a few days now, which has filled my days with dogtalk ;) It's always lovely to talk about dogs, though there are those people who don't think so.. :) We met two local parsons on wednesday, Foxy got along very well with the younger one. Laku is only 1-year-old herself, so they got quite the same interests.

Foxy has gotten so big already, soon she will be no puppy anymore. It's hard to imagine that she used to fit on Esa's palm when nowadays she can hardly  lay on my lap! The coat on her back is already so rough you woudn't imagine it to get any rougher, also her paws are no longer silky... On the 10th of august we shall start in a puppy training group, Greta will be there too. Day before that we'll have another match show, hope there will be some success too, if nothing else, at least success in walking nicely :)

And tomorrow... Tomorrow this lady is going to sleep. LOOOOOONG!! And I'm talking about myself.

Tässä muutama kuva Pudasjärven retkeltä, silloin nähtiin sen lehmäotuskin.
Photos from a trip to Pudasjärvi when we also saw that cow.

Meidän sotakoira
Our war hound:
753154.jpg

"Asento!"
"Attention!"
753153.jpg

Vain muistoissa enää on tämä pieni pentu...
And this little puppie... She will remain only in our memories..

753156.jpg