Täällä on tullut lunta ja kovaa on tullutkin aina yhdestätoista saakka ja tulee edelleen. Huomenna kun lähtee koirien kanssa metsään, niin Foxy varmaan vain katoaa jonnekin sinne hankeen. Tai sitten saamme todistaa mistä terrierit on tehty! :)

Huomenna meillä on taas koiravahdeiksi lähtö, Seskarön porukat on menossa Turun näyttelyyn. Sieltä voi mastiffi kehästä bongata sen kaikkein rehvakkaimman ja tarmokkaimman nuoren uroksen. :) Ja Kerttu tassuttelee affekehässä, se parhaiten esiintyvä niitä junioritytöistä. ;) Jospas menestystäkin olisi taas matkassa.

Nyt lumitöiden jälkeen onkin kiva päästä saunaan... Saa nähdä onko meille huomiseksi tuplaten lumitöitä kun päästään Ruotsiin. :O Huomenna on illalla muuten sitten trimmaus ja agility. Vähän jänskää... :) Onneksi sille on trimmauksen jälkeen palkkioksi vähän agilityä :) Tai sekin oikeastaan riippuu siitä, kauanko trimmauksessa menee. Jospas ei kuitenkaan ihan kahta tuntia...

We've had snow coming for 10 hours now and it's been really heavy. So tomorrow, when I take the dogs for a walk in the forest ,the smaller and whiter will probably just disappear on the first jump. Or then we'll see what a terrier is made of. :)