Eilen harjoituksissa otettiin 12 esteen rataa, jossa oli useita kinkkisempiä kohtia. Kun ne osattiin sellaisella perusohjauksella, vaikeutettiin ohjaamista joissakin kohdissa ja sama rata muuttuikin vaikeammaksi. Kertaakaan Foxy ei sitä onnistunut menemään virheettömästi ja eniten ongelmia aiheuttikin sen nenä. Kepeille mentäessä se pujotteli kolme väliä nätisti kunnes nappasi ilmasta jonkin hajun ja suunnisti sitä kohti. Joka kerta samassa kohdassa se harhautui. Joten jos vaikka muu rata menikin hyvin, kepeille mennessä jokin meni aina pieleen... Loppua kohden aloin itse väsymään ja tein ohjausvirheitä, huitasin vain johonkin suuntaan ja Foxy ei sitten suorittanut esteitä kunnolla, kuten putki.

Mutta noin yleisesti ottaen oikein kivat treenit, meitä oli vain kaksi paikalla, joten saatiin oikein yksityiskohtaista opetusta ja omia ongelmakohtia päästiin hiomaan kunnolla. Motivoin Foxya sukkapallolla, jolloin se menikin vähän paremmin ja kepeillä käskytin oikein reippaasti, ettei sillä olisi tullut mieleen lähteä joidenkin hajujen perään.

Kaisalta tulee aivan huippuvihjeitä ohjaamisen suhteen, sitä huomaa miten itse on vasta aivan aloittelija... :)

Tässä näkyy rata kokonaisuudessaan ja minun hienot ohjauskuviotkin, jotka Kaisa tietenkin neuvoi, minähän sähelsin ensin itse jotain aivan muuta ;) Alussa otin hypyt oikealta puolelta ohjaten, mutta sitten harjoiteltiin myös tuota takaaleikkausta, joka loppujen lopuksi onnistui myös ilman että Foxy suunnisti suoraan keinulle. Ja tällä radalla Foxy ei mennyt rengasta, vaikka muuten aina... Ja tuo kepeille meni yllätys, yllätys ei oikein kiinnostanut.


Meinasin laittaa vielä pätkän radan lopusta jonka sain vedettyä hyvin, mutta jostain syystä se on tallentunut tosi huonolaatuisena ja rätisee kummallisesti. Se on tuolla youtubessa, mikäli jotakuta kiinnostaa käydä katsomassa, en laita sitä tähän.