Meille on saapunut mestarikätkijä. Muut koirat eivät olekaan kätkentää harrastaneet ja Rommi on osoittautunut siinä siis verrattomaksi. ;) Kun vertailukohde puuttuu.


Meidän piha on aivan sula! Ja tänäänkin oli valtavan lämmin päivä. Kynin vähän istutuksia siistimmäksi ja revin terassin katosta viimeiset villiviinin rippeet viimekesältä. Nyt pitäisi vielä saada pergola kuntoon, että uusilla versoilla on mihin kiivetä.Käytiin Rommin kanssa kauppa reissulla lyhyesti "treenaamassa", eli muutaman kerran este-suoraa, vähän tottista välissä ja sitten pussiin tutustumista. Sittenpä sinne je tulikin muita ja me lähdimme käymään kaupassa. Sillä aikaa ripsaisi vähän vettäkin ja ulkona tuoksui kesäsade. :) Hassua, että kesä tuli niin yllättäen. Vaikka ehtiihän se tässä vielä viilentyä, ties vaikka luntakin nakkaisi niskaan!

Kun vain saan jonkun keväisemmän kuvan napattua, niin onkin taas aika vaihtaa blogin ulkoasua. Kun vielä oppisi tekemään sen sillai suht kivuttomasti, se kun tuppaa viemään aika kauan aikaa, että se kuva on siinä sellaisena kuin haluaa... :P