Näihin aikoihin alettiin olla Porin tienovilla Lisaa hakemassa. Melkoinen sintti sieltä lähtikin matkaan. :) Viikko on mennyt taas niin nopeaan, niin kuin sitä edeltäväkin Lisaa odotellessa. Niin se tämä aika vain kuluu ja tyttö on taas viikon edeltävää vanhempi... *huoh*

Eilen käytiin sitten ekaa kertaa Lisan kanssa ulkomaailmassa. Eläinkaupassa nimittäin. :) Ei merkkiäkään ujoilusta tai muusta, siellä se mennä viipotti hyllyjen välissä ja ihastutti asiakkaita. :) Suurimman osan ajasta joutui tosin olemaan sylissa.

Tänään otimme tirpan taas mukaan kun meillä oli Foxyn kanssa treenit. Paikalla oli meidän lisäksi vain kaksi muuta koirakkoa, joten ei pahastikaan meteliä tai häslinkiä. Lisa sai laittaa meidän kanssa rataa pystyyn ja osallistuikin innolla ja tervehti tytöt häntä vispaten. :) Ensimmäiset hihnaharjoittelutkin Esa sen kanssa odotellessaan otti. Loppuajan joutui taas vain olemaan sylissä, otettiin Foxyn kanssa rataa ensimmäisenä muutaman kerran ja sitten tulikin jo kiire ostoksille. Haettiin agrimarketista lisää ruokaa koirille ja kauraa hevosille.

Niin rohkea tyttö se on ettei voi olla kuin ylpeä siitä! Eläinkaupassa se poseerasikin yksi villapaita päällä (joka melkein ostettiin), seisoi tosi nätisti, ihan harjoittelematta! Nyt syyhyäisikin sormet päästä kokeilemaan sitä seisomista uudestaan. :D Istuakin se osaa jo aika hyvin, koetetaan opettaa se nyt sille ilman mitään käsimerkkejä, kun Foxy esimerkiksi on edelleen riippuvainen usein juuri siitä käsimerkikstä.

Eilisaamunakin, kun Esa lähti töihin ja tirppana itki sängyn laitaa vasten, pyysin sitä istumaan, se istui ja oli hiljaa ja pistin sitten käden sille seuraksi. :)

Ei, se ei ole vielä kuitenkaan sisäsiisti. ;)

Videopätkä Foxyn ja minun treeneistä. Oli siinä vaikka mitä vaikeaa, mutta vauhti meillä ei ollut päätähuimaava, joten ei sitten niitä virheitäkään oikeastaan paljon tullut.