Foxy on saanut nyt juoksujen aikaan tutustua flexiin. Me ollaan käytetty sitä niinkin epämääräisesti, että ensin "nätisti" vierellä kävellen metsään ja metsässä sitten "vapaa"-käskyllä on saanut mennä kauemmaksi flexin kanssa. Se on toiminut ihan hyvin koska Foxy pysyy yleensä 5m tuntuvilla jos Opa ei ole mukana ja Opan kanssa lenkkeily ei oikein tällä hetkellä onnistu. Joskus on viiraus päivä ja pitäisi saada sujahtaa kauemmas jolloin tulee täysi stoppi hihnan päässä eikä vapaa käsky ole ihan sitä mitä se tarkoittaa... Mutta kun me ei aiota käyttää flexiä muulloin kuin juoksun aikaan niin ei sitten viitsitty sitä varten keksiä jotain omaa käsitettä. Kun ei se ihan normaalia hihnakävelyäkään ole. Saatiin Rollen vanha flexi meidän käyttöön, jonka minä itse asiassa jo rikoin. Tai se kyllä toimii hyvin, mutta rasia on rikki.

Tässä lumettomia kuvia Sotkamosta joulun ajalta. Heti seuraavana päivänä maisema olikin ihan erilainen ja niin on täällä Keminmaassakin. Flexin kanssa ollaan käytetty valjaita ettei hihnan jatkuva veto tuntuisi niin hyvin, kun "vapaalla" muka ollaan.
1177850.jpg

1177849.jpg

Meinattiin että oltaisiin ostettu Foxylle suihketta noihin narttumaisiin vaivoihin, mutta kiimaa on enää niin vähän jäljellä että jätetään se sitten ensi kertaan. Tänään on sitä paitsi lähtö koiravahdiksikin ja siellä onkin vähän helpompaa, kun on yläkertaa ja alakertaa minne koiria sijoittaa. :) Vaan huomaa sen, että Opalla on ollut vaikeaa aikaa. On se tänään kuitenkin osannut jo vähän rauhoittua. Pahimmat päivät pitäisikin minun laskujeni mukaan olla jo ohitse, 17. päivää mennään, jos juoksut alkoivat silloin sunnuntaina kaksi viikkoa sitten.

Kumista trimmausveistä ei olla saatu käsiimme mistään joten tilattiin sen loppujen lopuksi netistä. Mustista ja Mirristä sitä kyseltiin täältä Kemistä, mutta niillä ei ole sitä omilla listoilla enää ja ainoastaan franchising yritykset voi sitä tilata. He laittoivatkin mailia Sotkamon Mustiin ja Mirriin, mutta syytä tai toisesta, kun lomien aikaan käytiin veistä kyselemässä, oli maili mennyt harhaan tai minne lie ja veistä ei oltu meille tilattu. Mutta nyt on, omasta toimesta. :) Foxylla on nyt hyvän oloinen turkki sunnuntain näyttelyä varten, niskassa sillä on vieläkin vain aika harva päällyskarva, kun pari kuukautta sitten innostuin sitä liikaa nypiskelemään. Se on ihan pilkullinenkin siksi.

Trimmaussaksia ollaan kanssa katseltu, niitä sellaisia ohentavia, jos joskus hännänpäätä pyöristäisi, mutta taivas mitkä hinnat niillä on! 40€ noin yleensä mutta kyllä 60€ saa jos haluaa. ;) Noh, ostin citymarketista kampa/harjaosastolta ohennussakset hintaan 8.90€ ja ne on ihan ok - kyllä niillä sen hännän tupsun saa leikattua pari kertaa vuodessa.