"Mä oon mersumies..."
2040419.jpg

2040418.jpg

Ja se muuten oli sitten Esa joka puki koiran. It was Esa who clothed the dog.

Täällä on hurjan liukkaat kelit nyt. Varmaan paras koirien terveyden kannalta olisi taluttaa ne hihnassa metsään, ettei ne tappais itteään tuossa pihalla liukastellessaan. En ole haaveillutkaan ratsastamisesta, ei mahda hokit noilla keleillä paljon lämmittää. Tosin tänään ei ollut laiskaan niin paha kuin eilen.

Teen kaalilaatikkoa ja vähän harmittaa kun otin vain suoraan yhdestä kirjasta ohjeen enkä yhtään katsellut muita vaihtoehtoja netistä ja nyt siinä ei sitten ole mm. sipulia eikä lihaliemikuutiota. Mutta kermaa sen sijaan on ;) En ole mikään kermaisen ruoan laittaja, mutta kun sitä kerran kaapissa oli ja kun en varmasti olisi muistanut sitä mihinkään muuhunkaan käyttää, niin se pääsi vuokaan. En ole tehnyt kaalilaatikkoa aikaisemmin joten vähän jänskättää mitä siitä tulee! Äidillä ainakin yleensä hyvää, mutta tämä ei ollutkaan äidin ohje (ei vastannut puhelimeen kun soittelin...).

Lunta ei ole vieläkään, kävin Oulussa päiväkseltään katselemassa siellä olleita rippeitä. En osannut oikein sanoa näyttikö se syksyiseltä vai keväiseltä lumelta. Taisi aurinko kuitenkin paljastaa sen syksyksi paistamalla niin matalalta. Hukkasin lompakko linja-autoon tai siis unohdin sen sinne. Soitin heti perään ja se löytyikin, joku huomaavainen matkustaja oli vienyt sen kuskille... Kiitos!! Saan sen sitten huomisella reissulla Oulusta.

Pian olisikin ilmoittauduttava Haukiputaan kisoihin. Huomenna on taas treenit :) Onkin tosi kiva taas treenailla, kun saa olla hallissa. Ehkä sanoinkin sen jo. Mutta on kiva. Pitäisi saada vain se aivan sinne ja ottaa aina Rommikin mukaan, saisi Esaakin vähän viriteltyä jatkokurssia varten ;)

This time not much to say about the dogs :) Rommi's ear infection is getting better. It's really slippery outside, ice topped with water, and I'm afraid the dogs might hurt themselves running as madly about as they would with or without the ice. :P I'm making cabbage casserole for the first time in my life :D I hope it turns out well, though later on after putting it to oven I surfed the net and noticed a hundred different ways to make it... Well, I still got 2/3:drs of the huge cabbage left - I might make some more, if it turns out to be bad. Or good. :)

Foxy's next agility competition will be in Haukipudas 29. - 30.11. Exciting!! :)