Treeneissä jatkoimme valssausharjoituksia. Itse siinä menee sekaisin ja koira sitten samalla, kun jalat on ihan solmussa. Joten erittäin hyödyllistä treeniä ohjaajalle! Näitä pitäisi sitten vain jaksaa harjoitella omillakin hallikäynneillä, että saisi sulavuutta tuohon omaan jolkutteluunkin ja ratojen suorittamiseen. Hyvin Foxy kuitenkin kuuntelee, heti vaihtuu suunta kun sanoo täällä, vaikka siihen mennssä se on jo yleensä ehtinyt sinne minne sen ei pitäisi. Mutta kaikki on taas vain omasta ajoituksesta kiinni. Kutsu/käsky pitäisi tulla jo edellistä estettä suoritettaessa.

Kyllä taas huomaa miten neidillä on nenä kiinni maassa jos nakki sinne tippuu. Ei riitä että löytää sen yhden nakin, vaan sitten pitää vielä vähän aikaa nuuskutella josko löytyisi lisää! Joten mahdollisuuksien mukaan aion jatkossa koettaa palkata pelkästään kädestä. Kontakteilla luulen, että silloin tällöin palkkaan myös maahan, ettei pysähtyminen vain unohdu.

Olen käynyt tuossa viimeiset puolituntia kiivasta sähköistä kirjeenvaihtoa ja meille on tulossa maanantaina kaksi nuorta undutyttöä Vivan seuraksi! :) Joten häkille tulee heti käyttöä! Ensin olin suunnitellut pariskuntaa Vivan seuraksi, mutta oikestaan kaksi naarasta on juuri hyvä, eipä pitäisi ainakaan tulla riitoja pojista. Mutta saattahan jotain muuta kränää syntyä. Toivotaan, että tytöt tulisivat kaikki toimeen keskenään. Häkkiarvikkeitakaan ei ole siis vielä ostettu. Huomenna ollaan vasta menossa kauppaan. Mutta ei meillä ole mitään stressiä - tyttöjen mukana tulee heidän oma häkkinsä, jossa varmasti viihtyvät sen aikaa ja siinä ne saavat kuitenkin olla jonkin aikaa ja tutustua uuteen kotiin ja Vivaan. Mutta koetetaan kuitenkin saada häkki ajoissa valmiiksi! Lähipäivinä on siis tiedossa kuvia meidän häkinrakennus projektista... Ja Foxyhan luonnollisesti on mukana hiomassa rimoja mieleisikseen. ;)