Vielä pitäisi malttaa... Ei olla edes päätetty lähdetään lauantaina vai sunnuntaina. Riippuu vähän tuosta ja tästä. Vai maanantaina. Vai perjantaina. :P Ja Esalla on vielä isyyslomatkin kysymättä ;)

Pentuaitaus on vielä saunalla. Se pitäisi laittaa. Koppa hakea yläkerrasta ja putsia, pistää huovat valmiiksi. Tutkailla tuota makkarin lattiaa vetääkö pahasti tai ainakin lämmittää ahkerasti. Muuten en kyllä pientä raaski jättää ekana yönä sinne kylmään koppaan.

Kaimion kirjaa olen jo lukenut ahkerasti. Onhan tuolla monia juttuja mitä ei viimeksi hoksannut joten jos nyt sitten vaikka muistaisi. Vaikka hyvä koirahan tuosta Foxystakin on tulla tupsahtanut. Ja Rommistakin, vaikkei sen lapsuudesta ole hajuakaan ;)

Eilen käytiin hankilenkillä tuolla joenrannassa asti. Sinnehän ei ole kuin varmaan vain jotain puolikilsaa, mutta rämmin sen siis sellaisessa risukossa, vanhaa hapristunutta pajukkoa josta kun yritti tukea ottaa niin hajosi käsiin, ja polven korkuista heinikkoa välillä ja siellä täällä peltolaikkuja. Koirat tietenkin mukana, harmittaa kun ei kamera ollut, sen verran valoisaa oli tuossa yhdentoista aikaan. Joki oli jäässä siitä kohtaa kun paikalle tultiin, vähän kauempana jokivarressa näkyi sulaakin, joten ei sinne kävelemään uskalla mennä, vaikka olisikin kyllä aivan ihanteellinen kävelylenkki joen jäätä pitkin. Rommi tietenkin kävi kokeilemassa onneaan kun silmä vältti ja kyllä se sen kesti. Opan kanssa sai olla kauhuissaan jos se uskaltautui jäälle minne ei itse olisi mennyt. Opa oli toisaalta myös hyvä kestävien hankien mittari, jos ei Opaa kestänyt, niin ei sitten minuakaan. :)

Löydettiin iso vanha latokin tuolta metsänkeskeltä. Ihan hylätty se oli ja niin vinossakin, etten sisälle uskaltanut mennä ja kiersinkin varmuuden vuoksi toiselta puolelta, ettei ainakaan päälle tule jos juuri sattuisi kaatumaan ;) Foxy kävi kurkkaamassa allakin, Rommi ei uskaltanut, tai sitten sitä ei vain kiinnostanut, kun siellä ei kuitenkaan olisi mitään ollut. Kotiinkin löydettiin takaisin, lenkki oli siis varmaan kilometrin enintään, mutta siinä meni reilut puolituntia tarpoessa. Harmi, että Esaa ei varmaan vielä kunnolla kestä, kun minullakin upotti vähän välillä.