Tässä taitaa pian oikeasti olla blogin vaihto käsillä ja muutan Witty Foxynkin bloggerin puolelle. Siellä on jo yksi postauskin! :)

Eilen aamulla oli aika kurja ja flunssainen olo, olin varma että joku pöpö on nyt päässyt iskemään ja pistin Sanin tallihommiinkin aamusta kun nukuin itse pari tuntia pidempään. Päätä särki samaan tapaan kuin lapsena flunssan tullessa, mutta särky meni ohi palatakseen vain kun vein päiväheinät tai tein jotain vähänkin rasittavaa. Esa sai sitten hieroa vähän, koska enhän minä nyt treeneistä yhden päänsäryn takia voinut pois jäädä, jos ei Foxykaan juoksujensa takia! ;)

Treeneissä olikin sitten jo ihan hyvä fiilis. Alkuun palauteltiin mieliimme puomin suorittamista viime viikolta ja Foxy teki tusinan verran nappisuorituksia Kaisan avustaessa nakkityyppina.

Sen jälkeen iänikuista ja aina niin vaikeaa ja hyödyllistä hyppykierrä -rataa, jossa oli peräkkäin viisi hyppyä ja viimeisenä pituus. Saatiin aikakin Foxyn kanssa, joka oli aivan hyvä, vaikka muutama sekoilu väliin mahtui ja veikkaan, että Foxyn lennokkaista kierroista tuli n. 7 sekuntia lisää aikaa, ne kun eivät vielä ole kovin taloudellisia napakoita siiven kiertoja vaan pitkällä kaarella jolkuttelua. Ja itsellä varmaan käskytkin vähän myöhässä. Mutta siis puhdas rata se oli.

Näitä harjoiteltavia asioita vaan kertyy ja kertyy ja ikinä me ei päästä hallille niitä treenaamaan. Niin milloinkas sitten?? Sopimus oli, että omalla ajalla vähintään kerran viikossa lyhyttä treeniä jotain epäkohtaa harjoitellen. Jos tässä vaikka sitten... huomenna menis käymään hallilla?