Nyt on joulut vietelty suuremmilta osin. Meillä ei mitään hurjan lahjarikasta joulua ollut erinäisistä syistä. Koirat saivat iiiisot luut, eivätkä oikein tiedä mitä niillä tekisi. Rommi välillä kuljettelee omaansa ympäriinsä ja joutuu laittamaan sen ihan huonoihin piiloihin, kuten pöydän alle ja uunin kylkeen, kun se ei mahdu niihin tavanomaisiin, hyväksi todettuihin paikkoihin.

Esan isä oli eilen käymässä ja Rommi tykkäsi kovasti, kuten Foxykin :) Pusuttelemassa koko ajan ja Rommi livahti aina kun ei oltu näkemässä sohvalle ja syliin rapsuteltavaksi. Syötiin menestyksekkäästi koko päivä ihan minun tekemiäni ruokia (tosin äidiltä oltiin tuotu karjalanpiirakat, laatikot ja rosolli...) Yöllä paistunut kinkku oli tosi makoisaa ja puurokin paloi pohjaan vain vähän ;)

Olen miettinyt sellaista, että yhdistäisin nämä ylläpitämäni kolme blogia (ei sisällä Kynäilyjä) ja voisin siten samaan paikkaan päivittää kaikki elukkauutiset linnuista hevosiin. Nytkin meillä on ensimmäinen muna undulaattien Loiston ja Kallen pöntössä. :) Turhan tarkkaa selontekoa en varmaan noista muista eläimistä tee, hevosblogi on jäänyt hyvin vähälle kirjoittelulle ja linnuista päivitän tarkemmin kotisivuille. Joten koirat jäisivät ehdottomasti etusijalle :) Samalla blogi siirtyisi bloggeriin tai johonkin muualle. Nimeä sille en vain oikein keksi??