Käytiin eilen treenaamassa pikkuisen porukalla. Rommikin oli mukana, mutta kävi niin kuumana, ettei sen kanssa otettu sitten mitään. Sai harjoitella laidalla seuraamista. Paras vaihtoehto sille varmasti olisi mennä suoraan koppaan hallille päästyä, ettei pääse stressaamaan itteensä muilla koirilla ja sitten oman suorituksen ajaksi vain radalle. (Toki sitä ennen voi käydä ulkona tai katsomoissa vähän kävelyttämässä lihaksia veträmmiksi ;)) Foxy teki rataa jonka iso-Carina oli suunnittellut. Siinä sai aika hyvin kerättyä vauhtia ympyrän muotoon laitetuilla esteillä siinä oli hyppyä ja putkea ja välillä ohjattiin keskelle kepeille.

Alussa oli ikävää nuuskuttelua. Myös kepeille meno meni nuuskutteluksi. Putkelle mentäessä oli vaarana sujahtaa puomille ja sinnehän se sujahti varmaan kolme kertaa peräkkäin, olisi pitänyt voimakkaammin näyttää ensin valesuunnanvaihdos jolloin koira olisi lähes pysähtynyt ja sitten kääntyä takaisin menosuuntaan ja putkelle. No, meni se lopulta.

Nuuskutteluista pääsin eroon seuraavalla kerralla kun tuputin maksamakkaratuubia nenuun ennen meidän vuoroa ja vielä lähdössä. :) Eipä nuuskutellut enää yhtään sen jälkeen koko treenien aikana. :) Tyttö vain välillä unohtaa että se olenkin minä kuka niitä herkkuja viljelee, eikä lattia.

Meillä on pikkuinen robleemi edessä. Foxylla ei ole vieläkään alkaneet juoksut. :( Olen hyvin, hyvin surullinen. Koska se tarkoittaa ehkä sitä, ettei me voida osallistua Kemin kisoihin, joissa olisi ollut yhteensä kuusi starttia. :( Ilmo on vasta 9. päivä joten vielä on aika odottaa ja katsella. Ensimmäisen kerran juoksut alkoi 19. päivä joulukuuta, sitten 27. päivä kesäkuuta ja nyt... No, varmaan sitten reilusti ensi vuoden puolella. Ja se taas tarkoittaa sitä että meillä jää varmaan taas ensi vuonnakin agirotu välistä. :( taidan ihan kohta itkeä.

Samana viikonloppuna kun on Kemin kisat on myös pentujen luovutus ja Turun näyttely. Näyttelyyn ei olla ilmottauduttu sentään, mutta siellä saatetaan käväistä pennunhakureissun yhteydessä. Ennen sitä tosin. :)

Pitkin kevättä on kuitenkin onneksi kisoja Oulussa, joten pitäisi meillä olla mahdollista saada kasaan kaikki ne tarvittavat nollat kolmos luokkaakin varten, vaikka eihän tässä kiire saisi olla. :) Harmittaa vain jos nuo lähes kotikisat jäävät nyt sitten kokonaan väliin. :(

Tässä vielä tuore kuva meidän Kellystä, jolle on nimi vielä mietinnässä. Takana velipoika, yhdessä pistävät "enoa" ruotuun ;)
2184642.jpg
(Kuvannut: Sari Niemi)