Rommi on rauhoittunut. Varmastikin. Kentällä sitä ei kyllä huomannut perjantain treeneissä :P Mutta kotona ehdottomasti. Foxyn pissitkään ei enää kiinnosta. Vieraiden kanssa on osattu olla. Tyynyä en ole varsinaisesti testannut, mutta oikein innostuneena innostuu varmasti siitäkin. Mutta parempaan suuntaan. Ja luonnettahan siltä ei ole viety. Ehkä vain pahin kärki siitä rasittavuudesta ;)

Rommin treenit meni muuten huisin hyvin jo. Esa vähän pelkäsi että se karkaa harjoituksessa putkestä hyppy - hyppy, mutta sepä suunnistikin putkesta muitta mutkitta suoraan hypyille ja namin luo. :) Kepit vähän kangerteli, mutta eihän niistä tykkää kukaan aluksi. ;)

Epiksistä en muistanut infota, kun ei muistettu kameraakaan ottaa mukaan. Suoritukset on kyllä videolla, mutta ne on Carinalla ja se ei taida saada laitettua niitä nettiinkään... :P Näytin kieltä siis Carinalle.

Olisi niissä videoissa ihan ollut katsomistakin, kun Foxy karkasi putkeen ja pois radalta ja koohotti muutenkin miten sattuu aina jälkipuoliskon radasta... Eli alun puolet meni aina aivan nappini ja tääyydellisyyttä hipoen ja sitten kun sattui se yksi pieni virhe niin heti perään tuli kolme muuta. Eli syytän ihan vain itseäni näistä kämmimisistä. Minulla kun taitaa vähän olla sellainen huono asenne, että rata pitäisi aina mennä nappiin ja sitten kun tulee virhe, niin keskittyminen herpaantuu ja ohjaan vähän "siihen suuntaan". Lisäksi Foxy on nyt viime aikoina ollut aivan kuin äärimmilleen viritetty vieteri ennen treenejä tai epiksiä, vinkuu radalle mentäessä eikä malttaisi ollenkaan odottaa pääsyä tosi hommiin. On kuitekin onneksi aina pysynyt lähdössä, mutta sittenpä sitä mennäänkin!

Tänään on Torniossa epikset ja ollaan menossa sinnekin. Nyt mukaan kamera ja paljon jämäkkyyttä ohjaajalle. Pitää muistaa sanoa Esalle, että asentaa Foxyyn kunnon jarrut heti kun pääse töistä. Ajateltiin me käydä vielä tässä iltapäivän päätteeksi Rommin ja Foxyn kanssa lenkillä, jos vaikka ei sitä innokkuutta saakaan kulutettua, niin vähän edes niitä voimia säntäillä väärään suuntaan. ;)

We have castrated Rommi to prevent any accidents what comes to having puppies. He has calmed down a bit now, not so keen on licking pee or humping pillows... He's also calmer at home and when visitors come. No change on the agility field what so ever. :) But I believe, that  later when he gets the idea of working, he won't be worrying so much about the other dogs. At the moment he would only like to play with other dogs and plays only a little attention to what Esa tries to tell him.

Foxy has been attending a few unofficial agility comps with varying success, usually with not so much success ;) She's very keen on going - and I'm happy for that. Now I just should be able to channel those surges of energy into the right direction - that is - to follow my directions to the right obstacles ;) We're going to a competition today yet again and this time also have the camera with us. So I hope to be posting some new videos later in the evening.