En saanut enää unta aamusta. Juuri eilen kehuin Esalle, kuinka en enää ollenkaa herää hänen herätykseensä, enkä huomaa ennenkuin hän tulee sanomaan heipat, että on yleensäkään jo lähdössä töihin. No, tänään pyörin tunnin sängyss aivan Esan herätyksestä asti ja päätin sitten nousta ylös. Työasiatkin tuntuivat vain pyörivän mielessä, joten jos sitä sitten alkaisi hommiin, kun ei nukutuksikaan saa!

Foxylle pitäisi jostain taas kaivella juoksupöksyt, on se aika talvesta. Hämärästi muistan nähneeni ne jossain.. Olen äidiltäni perinyt tavaroiden säilömiskyvyt, jotka ovat melkoisen olemattomat. Äidillä on myös paljon mielikuvia siitä missä tavaroiden pitäisi olla, tai missää muistaa ne nähneen. Minulla monesti mielikuva on sellainen, että "se oli kyllä joku vähän outo paikka, missä sen ei pitäisi olla..."

Rommi oli kakkinut tänään sisälle. :P Esa oli ylhäällä ensin, joten hän siivosi. Matolta vielä. Se  kakki Ruotsissakin ollessa ja tuolloin tunnistin selvästi jälkiä hevosenlannasta. Ilmeisesti se ei kuitenkaan niin hyvin sovi koiran ruokavalioon, vaikka kovasti siitä pitävätkin... Ja eilen käytin melko aikaiseen ulkona, enkä illasta sitten en muistanut/kokenut tarpeelliseksi käyttää uudestaan.

Tässä vielä viikonlopulta. Rolle oli aina vähän myöhässä kun nameja jaettiin...
2152205.jpg

Kun muut sai ruokaa...
2152207.jpg

2152206.jpg