Me ei olla Foxyn kanssa treenattu tarpeeksi tottelevaisuutta. Ei sillä etteikö se olisi tottelevainen onhan se, jos ei ole mitään mielenkiintoisempaa likellä. :) Tällä seudulla ei kovasti järjestetä toko-ryhmiä, mutta kyllähän perustottelevaisuutta pitää osata harjoitella ihan yksikseenkin. Silloin vain meiltä ainakin puuttuu kaikenlaiset häiriötekijät. No, jos ensin harjoittelisi vaikka tuota seuraamista ja sivulle menoa. Ollaan taidettu lähinnä vain keskittyä hauskan pitoon!! Mutta annetakoon se vielä anteeksi, Foxy on kuitenkin vielä aika pieni.

Tänään ollaan sisätiloissa sitten seurailtu meetvurstia (kevyt ;), istuttu menty maate ja odotettu kun emäntä kävelee pois ja kutsuu sitten taas luokse. Aika hyvin menee! :) Tätä kun jaksettaisiinkin sitten ottaa joka päivä. Esa on joskus nuorenapoikana harrastanut tokoa ja siltä saa välillä vähän vinkkejä. Kyllä sekin saa luvan myöntää, että minulle tuon koiran opettaminen on usein jäänyt. Tällä tarkoitan kaikkea extraa - namin piilotusta, kierimistä, seuraamista ja muita hassuja juttuja. Muuten kyllä kouluttaa normaalielämän lomassa niin kuin pitääkin :) Ei ole moitteelle sijaa! Voitaisiinkin oikeastaan laittaa Esa opettamaan sitä tokoa ja minä sitten erikoistuisin agilityn puolelle. Eikös se oliskin hyvä jako?

Tuossa taas surffailtuani löysin tiedon messarin koiramääristä. Eli parsoneita on 56 kpl. Huh huh... Narttupentuja ainakin 3 varmaa. :) Joten on kenen kanssa kisata. Muita tärkeitä kehiä meidän konkkaronkalle on mastiffit 22 kpl ja affenit 12 kpl. Hih, hauskaa päästä katsomaan niin suurta määrää koiria. Carinan mukaan siellä on koko maailma..!! ;P

Vaan nyt me aletaan katsomaan Ugly Bettya. Foxy on nukkunut tämän illan Kamun hoivissa:
1056615.jpg

1056617.jpg