Täältä muuttohulinoiden keskeltä päivitän, laatikoita on jo siellä täällä. :) Blogi jää jonkinlaiselle tauolle muuton jälkeen, ei olla vielä päätetty minkälainen nettiyhteys sinne otetaan, meille tulee tässä joskus mokkula koekäyttöön, niin testataan sitä ja päätetään sitten.

Harmitaa nyt aika paljonkin, kun ei vissiin sittenkään päästä agirotuilemaan. Tänään varsinkin Foxylla alkaa olla jo niin turvonneet paikat, ettei varmasti mene kuin iltaan tai enintään huomiseen kun alkaa tiputtelemaan. Eikä se kestä Rommia enää ollenkaan. Koko ajan pitää kärttyillä toiselle kun ei se tajua pysyä kauempana. Saa nähdä saisiko Foxy jossain vaiheessa juoksuja osoitettua Rommille kaapin paikan. Se on vain niin kamalan varoivainen noissa komenteluissaankin, pikkuisen vain änähtää kun joku ei miellytä. Ja ihmisillehän se ei sano ikinä mitään. Mikä on tietenkin vain hyvä...

Mutta. Tulee uusia agirotuja. Toiste ei ehkä enää kuuluta Turpaan, mutta olisipa ainakin paita valmiiksi. Ehkä ängetään turpalaiseksi ensi vuonnakin ihan vain sen takia. Ettei meistä niin helpolla pääse, ha haa! Voidaan vaikka koettaa uskotella jollekin että ollaan muuttamassa Turkuun tai jotain. Meniskö se läpi?

Rommi käyttää kaiken ilon ja hyödyn tästä tavaroiden kantelusta ja siirtelystä ja pakkaamisesta. Se löytää kaiken mitä lattialla on. Ensimmäiseksi se tulee näyttämään sitä silleen kulmien alta vilkuillen mutta pää ja häntä pystyssä: "Hei tsekkaas mitä meitsi löysi... Jaa, ei kiinnosta vai?" Ja sitten jos sitä ei huomaa, se menee jonnekin syömään sitä. Meillä on jo useita villasukkia paikkauksen tarpeessa, ne on sen bravuuri, mutta aivan kaikki menee. Se nostelee lasipulloja, meidän rikkaimurin se raahasi kerran matolle ja oli alkaa työstämään sitä, kynät, paperilaput... "Kiitos"-käsky on vielä vähän hakusessa, aina kun ei satu olemaan sitä namia tarjolla, mutta paranemaan päin ja parastahan tässä on se, että se yleensä tuo ne aina näytille. Oli meillä eilen illalla jäänyt vaatekaapin ovi auki ja se oli käynyt kantamassa sieltä kolme sukkaparia omaan häkkiin. :) Vissiin ei ollu pehmusteet kohdillaan, tai se aatteli alkaa tekemään pentulaatikkoa Foxyn ja sen pennuille. ;)

Aika herttainen tapaus.

Linnut pitää kovaa meteliä aina näin aamuisin. Mulla on aikomuksena laittaa pesimään yksi pari nyt muuton jälkeen (kun ei kerran parsonpoikasiakaan voi saada). :) Laitan tännekin sitten kuvia niistä rääpäleistä kun ne syntyy. Aatelkaa, sellaisia 1,5cm kokoisia nahkapalloja ne on! Aika ällöjä itseasiassa.