No nyt meillä on trimmattu koira! Tai ainakin jonkin verran trimmattu. Ei ollut aikomuksenakaan ottaa muuten kuin vähän näyttelykuntoon, joten harvennettiin paksuinta karvaa niskasta, sään kohalta ja hännän tyvestä. Lisäksi nypittiin päätä ja kylkiä sekä kaulaa jonkin verran. Nyt sitten enää vain ne tohottavat karvat ennen näyttelyä, niin eiköhän se ole aivan kelvollinen typykkä. :)

Now we have a trimmed dog at home. :) We were 10 russells all together in perfect harmony. Also Foxy's table manners were quite good, with a little help from Esa, or a lot at times. :) Sanna told us what to do exactly with the coat when we have a show coming in two weeks. So we thinned the fur from her neck and withers as well as the bottom of the tail. Now all we have to do before the show is to pluck off those few longer hair. Below there are some pics from the trim course and a few pose ;) Today we headed off to Sotkamo with Foxy in the train. This was her first time and she wasn't the least concerned about anything. Only would have liked to sniff around a bit more than I let her. :)

Trimmaus onnistui aika hienosti. Välillä piti yrittää kiemurrella pois pöydältä ja nousta takajaloille, mutta onneksi minulla oli Esa apuna, niin selvittiin hommasta kunnialla. Paikalla oli yhteensä 10 koirua, kaksi Jackiakin oli tullut mukaan.  Tässä muutamia otoksia meidän nyhtämisestä:
1037547.jpg

1037549.jpg

Lopuksi harjoiteltiin vielä vähän pöydällä seisomista, kun kerrankin oli pöytä käytössä. Hienosti meni, vaikkei nami ollutkaan kiinnostuksen kohde:
1037552.jpg

1037555.jpg

Keksin yllättäen lähteä Foxyn kanssa Sotkamoon ja täällä me nyt olemmekin. Tultiin junalla - Foxy ihan ensimmäistä kertaa. Etupenkillä makoileva whippet olisi kiinnostanut kovasti ja sinne piti päästä kurkkimaan
1037556.jpg

Jonkin aikaa siinä kuikisteltuaan joka suuntaan ja vähän narskuteltuaan luuta se laittoikin nukkumaan ja nukkui rauhallisesti lähes koko matkan ajan. Ensimmäinen reissu junassa ei kuitenkaan kestänyt kuin vajaat 3 tuntia, ihan soppeli aika meille. Vastassa olikin ei-niin-iloinen Lukas, tai oli se siihen saakka, kun tunnisti kenen kanssa minä olen tulossa vastaan. ;) Foxy on kyllä taas koettanut kaikkensa päästäkseen Lukan suosioon, mutta ainakaan vielä ei menestystä ole tullut..