Minun ei pitänyt vielä laittaa paitakuvia tänne, mutta tämä yksi on aivan pakko, kun se vain on niin hassun näköinen. :) Paidasta tuli siis vähän iso, luulen, että minun huonon piirrokseni takia. Esakin sitä katsoessaan ymmärsi sen aivan eri tavalla kuin olin tarkoittanut. Joten paita lähti vielä takaisin retusoitavaksi. Paita on aivan ihanan pehmoinen ja kivan tuntuinen. Ja Foxykin tykkää, vai mitä luulette? ;)
1346366.jpg

Yöllä oli teipit irronneet korvista. Korvat saa alas jos niitä hieroo, mutta tämä paita päällä niitä ei vain voi pitää nätisti. Minulla on ihan teekutsu olo, tai sellainen joihin on kutsuttu vain minut. Kurkku on vähän kipeä, joten sen takia ehkä tekee mieli teetä.

Linnut on huutaneet koko päivän. He hee, tätähän minä kerjäsin. Mutta kiva kun on asiaa, vielä eivät pääse samoihin tiloihin lentelemään Viva vuorottelee makkarilennoista Nieven ja Cielon kanssa ja olkkarissa lentävät pikkulapset. Ja koirat on hepulissa. Niitä sitten komennellaan sinne sun tänne. Huh huh... Kyllä tämä tästä rauhoittuu - kahden viikon päästä viimeistään.