Lintu on rohkeampi päivä päivältä ja myös puheliaampi ja touhukkaampi. Se on aiemmin vähän pelännyt Esaa, mutta nyt tulee lähemmäksikin kun Esa juttelee sille tai puhaltelee. (Tykkää kun siihen päin puhaltaa. :) Tänään se lensi Esan pään päälle kun se oli tiskaamassa. :D
1315900.jpg

Ja tässä sitten häkki sisustettuna. :) Onhan se vielä vähän orvon näköinen ja kun yksi lintu siellä vain kököttää. Mutta ei tarvitse odottaa enää montaa päivää! Katsotaan vielä mitä tavaroita uusien tyttöjen mukana tulee ja sitten mietitään lisäsisustusta, jotain leluja ja muuta sellaista.
1315912.jpg

Ovi auki ollaan pidetty tuota isoakin häkki. Kerran se on lentänyt sieltä ulos Esan päähän. Kyllä vielä saa vähän varoa koirien kanssa, mutta ei ne enää joka liikkeestä ja äänestä säpsähdä äkkiä tottuvat. Tosin nyt Vivakin on oppinut vahtimaan. Kun joku haukahtaa niin se alkaa huutamaan ja jos koirat saakin hiljaiseksi, niin kun lintu huutaa niin koirat aloittaa myös... Huoh.
1315911.jpg

Pitäisi ehkä laitta oma blogi linnuille... Mutta jospas nämä muutamat jutut täällä silloin tällöin menee siinä sivussa. On ne kuitenkin aika herttaisia otuksia, ettei kai kellään voi olla mitään niitä vastaankaan. :)