Viimeisiä vedellään täällä viluisessa talossa. Ollaan kyllä lämmitetty ahkerasti, mutta sellaisia nämä vanhat talot on. Sama juttu aina Sotkamossa minun vanhempieni luona ja siksi osaankin varautua, enkä koskaan tule ilman villasukkia ja villapaitaa, siis ainakaan näin talvisin. :)Vaikka mikäs täällä on ollessa. Kun joskus saisi itsekin samanlaisen kodin. Maisemia ikkunasta:
1244063.jpg

1244068.jpg

Esan kanssa suunniteltiin, jos käytäisiin kotiin mennessä hallilla vähän treeninkiä, mutta se nyt riippuu siitä päättääkö Esa ennemmin lähteä tallille. Ennen lähtöä ajateltiin vielä käydä lenkillä omien koiruuksien kanssa. Opa raukka eilen murisikin Esalle (okei, Esa kyllä hali sitä...) kun on joutunut koko ajan olemaan tuolla yläkerrassa yksin. :( Ne eivät tule Voiton kanssa ollenkaan toimeen. Voitte varmaan kuvitella.

Foxy osaa jo hienosti rauhoittua täällä alhaallakin, se vain yleensä nukkuu. En tiedä onko se tuon lyhyen karvan takia, että sillä olisi kylmä, kun se on koko ajan ollut tulossa syliin nukkumaan... Ei se ennen ole mikään sylikoira ollut! Mikä lie viiraus. Nyt ei vain sitten pitäisi koko ajan nostella sitä syliin, muttakun...

Ulkona on jo huomattavasti lauhtunut, eilen oli päivästä lähes -20 ja nyt enää alle 10, joten lenkkeilynkin pitäisi onnistua aivan hyvin. Olisi ihana päästä jäälle kävelemään! Mutta merellä mahtaa tuulla vähän liikaa.