Foxy lepäilee vieläkin eilisen retuuttamisesta. Melkoista rallia siellä reviteltiin pitkin kankaita. :) Meitä oli kaikenkaikkiaan 9 parsonia, Oulun seudulta ja kauempaa juurikin me. Tapasimme Varjakassa yhdentoista aikoihin ja kun kaikki olivat saapuneet koolle lähdimme reippailemaan metsikköön. Nuorimmat juoksivat vapaana koko ajan ja kukin kävi lisäksi vielä omalla tahollaan juoksuttamassa koiriaan vapaana, jotta vältyttäisiin suuremmilta nahinoilta. Eihän voi olettaa että 9 parsonia, uroksia ja narttuja, nuoria ja vielä nuorempia tulisi täydellisesti toimeen keskenään.

Foxy sai olla irti jolloin sen ainoana ongelmana oli jäädä muiden jalkoihin. Se on aika herkkä alistumaan ja jopa 5kk Rontti-poikakin kuritti sitä vähän väliä. :) Uhallaan se oli kuitenkin härnäämässä heti selkäänsä saatuaan ja juoksi sitten pakoon minkä kintuistaan päästi. Ja juosta siellä sai, oli metsää missä pintellä!

Lenkin päätteeksi saavuttiin nuotiolle jolla muurikkapannu oli jo kuumenemassa. Alkuun paistettiin makkaraa hätyyttelemään pahimpia vatsan murinoita ja sitten käänneltiin lettuja niin että jokainen sai kyllikseen. Foxy ja Åsku pääsivät tutustumaan toisiinsa uudestaan sitten pentukopan ja hyvin tulivat toimeen. :) Åsku oli kuitenkin kiinnostuneempi Uhmasta, jolla ainakin hänen mielestään oli selvästi juoksut aluillaan ja Uhma sai väillä laittaa ylikuumenevaa Åskua ojennukseen. ;P

We were at a parsonmeeting in Oulu on Saturday. There were 9 parsons all together, and they had so much fun. :) At least the younger ones who were still able to run and play without shouting at each other. Actually the very youngest (5 months) one was the keenest to pick a fight. ;) After a walk we ate some sausages on a bonfire and cooked pancakes. Yummy! :) I think for Foxy it was her best day ever and  below there are some evidence why. :) We also met Foxy's Brother Dark Russell's Foxy. He's called Åsku. Very lovable young fellow! We should try and visit him more often since they got along so well.

Tässä Foxyn, Uhman ja Åskun rallia nuotion ympäri. Here Foxy Åsku and Uhma racing around the bonfire.


Ja tässä Foxyn (olettaisin niin!), Åskun ja Lillin (Tai Siirin!! :) En ole aivan varma.) Rallia pitkin metsikköä. :) Yleensä Lillillä oli keppi ja muut yritti sitten saada sen kiinni. And here another race with Lilli.


Meillä oli OIKEIN mukavaa ja toivotaan, että tämmöinen tapaaminen saataisiin pian järjestettyä uudestaan. Foxyn mielestä ainakin eilinen oli sen tähän astisen elämän paras päivä! :) Illalla tosiaan huomattiin sillä se vesihäntä, jota se hieman myös aristaa. Nyt häntä nousee jo vähän korkeammalle tyvestä, mutta edelleen Foxy menee makuulleen niin että peppu on jonkin aikaa ilmassa ja kun se istuu se istahtaa toisen lonkan päälle. Tässä vielä pari kuvaa.

Vas. Foxy, Vili, Rontti ja edessä Uhma - Jokaisen asento kuvastaa dynaamista liikettä! :)
1101497.jpg

Ja tässä vielä Lilli ja Siiri. Lenkillä vähän meinasi harmittaa kun ei päässyt muiden mukaan juoksemaan. Mutta nuotiolla sitten näytettiin nuoremmille kuka menee lujaa! :)
1101500.jpg