Tai ei taida aivan viikon sisälle mennä mutta ei ole kaukanakaan! Foxy nimittäin nilkuttaa. Etutassu on kipeä ja se kantaa sitä ylhäällä. Montakos päivää tässä onkaan kisoihin ja erkkariin... No, ajateltiin me reissuun lähteä kuitenkin, katsoo sitten miltä näyttää. Selailin tuossa aamulla otettuja valokuvia ja jo niissä jossain puolessa välissä alkaa tassu näkymään ilmassa, eli ilmeisesti Rommin ja Rollen kanssa peuhatessa on jossain välissä jalka taipunut tai jotain. Iltapäivästä huomasin, että koira piti tassua kerran ylhäällä, mutten sitä sen kummemmin noteerannut ja illalla sitten huomasin entä ontuu. Viimoisella iltapisulla sitten ei enää laskenut jalkaa maahan asti ollenkaan. Jalka on siis eri kuin mistä kynsi poistettiin muutama viikko sitten.

Että semmoista. Kun toinen alkaa paranemaan niin toiselle sattuu... Saa nähdä jääkö meiltä ekat kisat lauantaina väliin. :( Välineet siirretään muuten huomenna halliin! :) Tänään ei päästy mattotalkoisiin, kun rakennettiin aitausta hevosille. Esan apua olisi kyllä varmasti kaivattukin, sen verran raskaita ovat nuo matot mitä lattialle talveksi asennetaan. Olisi kiva edes huomenna ehtiä välinetalkoisiin, mutta voihan se olla, ettei Esa jaksa enää töiden jälkeen... Meidän treenivuoro siirtyy torstaille puoli kasista yhdeksään! Aika myöhäinen vuoro... Jengi vaihtuu myös ja päästään joidenkin vanhojen tuttujen kanssa samaan ryhmään, ihan mukavaa. :)

Tässä pari kuvaa aamulta, pitäähän sen Rollenkin päästä blogiin. :) Tosi hyvin menee yhteiselo näiden kolmen kanssa. Luita söivät tuossa keskenään ilman minkäänlaista ongelmaa ja leikki onnistuu sisällä rauhallisesti (tosin Rommi ja Rolle osaa laittaa ranttaliksikin jos ei välillä vähän komenna rauhoittumaan) ja ulkonakin tosi hyvin, vaikka kepin kanssa pitääkin vähän äristä, kuten asiaan kuuluu ;) Hyvin mahtuisi isokin koira laumaa, onhan se todettu, mutta kyllä me taidetaan noissa pienissä nyt pysyä!! Ne on niiiiiiiin käteviä!
1980556.jpg

1980558.jpg

1980559.jpg

1980561.jpg

Pepe-heppa alkaa myös ilmeisesti paranemaan kun jalka oli tänään jo aivan viileä, eikä ontumista ollut havaittavissa. :) Olen siis ollut ihan hyvä heppasairaanhoitaja, näin ensikertalaiseksi!