Nyt olemme käyneet ihan ensimmäisellä tokotunnilla. Ja mitenkäs se menikään... Foxy oli kyllä oikein tarkkana ja kovasti koetti tehdä mitä siltä halusi. Otettiin "tänne" ja "sivu" käskyä. "Tänne" sillä tavalla että Foxy oli minusta vajaan metrin päässä, astuin siihen päin vasemmalla jalalla ja takaisin astuessa sanoin "tänne" ja vedin sen lihapullalla luokse, niin lähelle kuin sain ja istutin siihen. Se jää aika kauas, joten harjoittelen ensin tosi läheltä että se tulee siitä vielä lähemmäs...
 
Sivulle tulo on sitten äsken saavutetusta asennosta sivulle kädellä vetämällä ja astumalla vasemmalla jalalla askeleen taaksepäin. Sitä se ei vielä oikein hiffaa, vaan hyppii kättä vasten ja riekkuu välillä ja jää sitten liian kauas tai liian vinoon tai liian jotain tai menee vaikka maahan. Joten palkkaa heruu ani harvoin. Ja saatiin myös sellainen ohje, ettei nyt alussa käskytetä sitä ollenkaan, ohjataan vaan ja otetaan käsky mukaan vasta sitten kun se alkaa sujumaan paremmin. Mutta tässäpä tätä harjoittelemista on. Ensi viikollakin tavataan ja tavoitteena meillä on osata mennä sivulle siihen mennessä ;)

Agilityakin ehdittiin ottamaan siinä lopussa, esteitä, aata ja putkea ja keppejä hinkattiin vähän. Mukavan kuuliainen Foxy osaa jo olla, vaikka kaksi kertaa karkasikin toisten koirien luokse jos en ollut tarkkana... Mutta kyllä siitä taitaa huomata että se pitää agilitystä enemmän. Onkohan se paha juttu?