Rommi on melkoista raju pihaleikeissä. Meillähän ei sisällä saa leikkiä ollenkaan (kun on tilat vähän rajalliset ja Opa hermostuu vähintään ja sitten me...) joten pihalla sitten otetaan kaikki irti. Noin yleisesti ottaen tulevat Foxyn kanssa hyvin juttuun, mutta heti kun ovesta asutaan Foxy tulee viimeisenä ja varoen ulos ja Rommi kyttää rappujen alapäässä ja odottaa että pääsee tarraamaan Foxya niskasta, selästä, jalasta. Olen alkanut kieltämään sitä heti kun ulos mennään, että Foxy saisi edes rauhassa käydä pissalla...

Yleensä sitten leikitään keppi/lelu leikkejä, niin että Rommilla on keppi ja Foxy jahtaa. Rommi on huomattavasti kovempi juoksemaan ja sillä on myös enemmän lihaksi ja massaa ja kokoa. Sitä se käyttää häikäilemättömästi hyväkseen, jos Foxylla sattuu olemaan lelu. Se taklaa täysillä Foxyn kylkeen tai päälle, ja puree samalla, jolloin Foxy yleensä puolustautuu ja Rommi saa kepin. No, harvemmin käy kipeää niin paljon että Foxy ulahtaisi, mutta joskus kyllä. Ja joskus Rommi aivan riepottaa Foxya selästä... Puutun usein peliin, mutta seurauksena on se että Foxy säikähtää (Rommihan ei välitä, juoksee vain pois) ja lopettaa leikin kokonaan. Joskus Foxy hermostuu ja ärisee, mutta Rommi vain agitoituu ja kiusaa lisää.

Videolta näkee kuinka Rommi suorittaa taklauksen. Tässä tapauksessa vain Foxylla ollut käpy menee hukkaan ja kukaan ei saa sitä. Opakin havahtuu kukkapenkistä syömästä hevosenp***aa.


Mutta koska sen kummepia vanhinkoja ei ole sattunut niin antaa toisten peuhata. Sitten jos Foxy alkaa tosissaan välttämään Rommia, niin tulee varmaan asialle tehdä jotain... :( Yleensä kuitenkin nauttivat takaa-ajosta. Kun ei vain tuo Rommi olisi niin kamalan raju...

Rommilla on myös nykyisin kauluri, se on jostain kepistä saanut viiltohaavan jalkaansa ja nuolee sitä tietenkin koko ajan eikä se ehdi kunnolla rupeutuakaan. Saa nyt sitten pitää kauluria niin kauan, että haava paranee. Koluuttelee sen kanssa sitten joka paikkaan - omaan häkkiinkin pitää päästä, vaikka sisään ja ulos kulkeminen puhumattakaan kyljen kääntämisestä on aika työlästä... ;) Kerrankin käy Rommia sääliksi, vähän.
1783196.jpg

1783197.jpg