Tänään kävimme vierailulla Ruotsissa. Foxi varoo tassuaan kuitenkin vielä sen verran, ettei Greta tyttönen saanut nyt leikkikaveria. Ennen lähtöä otettiin kuitenkin "rauhallista" näyttelykävelyä ja seisontaa. Greta oli siinä mukana myös, häiriötekijänä ja kehäkaverina. Ei Foxi olisi oikein malttanut ravata nätisti... Silloinkin kun se hoksasi makkaran kädessä se koetti hyppäämällä saada sitä. Kun Greta ei ollut aivan lähietäisyydellä, se käveli nätistikin ja seisoikin muutaman sekunnin hienosti! :)

Nyt pitäisi alkaa harjoittelemaan hampaiden näyttöä ja lisää tuota nätisti kävelemistä. Olen koettanut jahdata menossa olevia penturyhmiä jossain lähiseudulla, Torniokin kävisi, mutta en sitten tiedä mihin tässä lähdetään. Että saisi niitä koirakokemuksia ja että osaisi muidenkin turriaisten seurassa oleilla nätisti. Vielä sitä ei voi oikein vaatia, mutta pikkuhiljaa...

Jos tassu ei pariin päivään mene paremmaksi käytämmä pentua hierojalla. Se ei kuitenkaan arista sitä puristeltaessa tai taivutettaessa, kyseessä on siis todennäköisesti jonkinlainen lihasvaurio.

Ensi viikolla olisi ensimmäisen rokotuksen aika. :) "Perhe"-lääkäri on kuitenkin lomalla, joten venytämme rokotuksen antoa seuraavaan viikkoon. Madotus sen sijaan tehdään jo ensi viikolla.

Raahessa näyttäisi olevan pentunäyttely syyskuussa. Saattaisimme kenties käväistä kehässä, jos saadaan neiti näyttökuntoon. Jännää... :)