Foxylla on ollut kaveri käymässä jo toista päivää, nimittäin Kerttu! :) Eilisilta riehuttiin, vielä treenienkin jälkeen riitti virtaa siihen saakka kun eristettiin nappulat eri huoneisiin ja laitettiin nukkumaan. Foxy sai eilen uuden häkinkin. Sellaisen ison ja metallisen jossa on kaksi ovea. Tosi hieno!! Kaija aikoo vielä ommella siihen päälisen, joten siellä saa sitten ihan rauhassa loikoilla, jos ollaan jossain kisoissa tai näytelmissä. Autossakin Foxy saa matkustaa siinä ja meneekin sinne tosi kiltisti, verrattuna siihen ahtaaseen koppaan, missä se on tähän mennessä saanut olla.

Tänään aamulla varhain noustiin treeneihin, tai kello oli taas jo melkein puoli 11 kun hallille päästiin,  ja Esa joutui luopumaan toiveistaan päästä tallille tänä päivänä. Treenattiin Kertun kanssa A:ta joka meni jo aikas hyvin kun nakitetiin joka porras ja vähän avitettiin takapuolesta, Foxyn kanssa harjoiteltiin kontaktilta alas tuloa ja sitten otettiin muutama hassu rata. Hassuja siksi, että ne ei mennyt ihan nappiin joka kerta.  :) Alla videoita siitä pahimmasta ja parhaimmasta suorituksesta. Mutta myönnetään, ei meidän pitäisi alkaa ottamaan tuommoista pitkää ja vaativaa rataa silloin kun oma ohjaus ei vielä ole sillä tasolla. Foxy menee vaan turhasta sekaisin. Syyhän on vain itsessä, sitä kun ei malta vain ottaa paria estettä kerrallaan vaikka se olisi paljon parempi. Kerttu voitti meidät virheettömällä ja nopeammalla radalla! Alta näet loistavan suorituksemme. Noin kymmenen epäonnistunutta otosta löytyy omalta koneelta "Eiku.. me otetaan alusta" "Laita poikki, ei tämä nyt onnistu" Jne.

Lopuksi harjoiteltiin näyttelykävelyäkin ja olen tullut siihen tulokseen, että sitä on alettava harjoittelemaan lelun kanssa. Ensi kerralla otan mukaan sen vinkuhiiren ja sillä mennään. Nakista Foxy ei ole kiinnostunut hihnan ollessa kaulassa ja se vain roikottaa päätään ja nuuskuttaa maata vähän väliä. Nyt harjoittelin sukkapallolla eikä mikään muu maailmassa sitä kiinnostanut  ja se malttoi kävelläkin nätisti saadakseen taas leikkiä vetoleikkiä. Joten tätä harjoitellaan lisää jatkossa.

Foxyn hassu rata ;P:


Kertun superhieno rata:


Foxyn parempi rata: