Huh huh...

Oulussa taas. Koulussa taas...Toivottavasti saan tämän loppuun pian. Tultiin Foxyn kanssa eilen Sotkamosta, huomasi että Esalla oli ollut ikävä, koiraa siis. ;) Sen kanssa se peuhasi sitten koko illan. Sotkamossa satoi myös vähän lunta ja sain ensilumi hassuttelua videolle. Toivottavasti sitä sataa joku kerta enemmän, nyt oli vain jotain 4 senttiä ehkä. Videon liitän mukaan joskus myöhemmin nyt en voi ja eilen olin nettikiellossa kun piti tehdä kuivatussuunnitelmaa...

Jyväskylän aikataulut on julkaistu ja kaiken kaikkiaan 45 parsonia on ilmoittautunut näyttelyyn! Näyttelyparsoneiden määrä sen kun nousee! Messariin on tulossa yhteensä 8537 koiraa... Aika paljon. Parsoneista en tiedä, ei niitä ehkä ole vielä rotukohtaisesti ilmoitettukaan.

Perjantaina meillä jatkuu agility. :D JEE!!! Lauantaina on Opan näyttely ja sunnuntaina olisi möllikisat. Minua kyllä vähän epäilyttää mennä sinne Foxyn kanssa sähläämään, vaikka Kerttu onkin menossa, mutta on ne harjoitelleen enemmän ja kauemmin, eikä Kerttu ole tuommoinen sählä niin kuin Foxy. Vaikka itseänihän minä tässä vain suojelen, sehän on varmaa, että Foxy nauttii. Minä vain luulen, että siitä tulisi yksi niitä kertoja kun Foxy juoksee radalla miten sattuu ja oppii vain sien kuinka kisoissa EI tule käyttäytyä. Joten ehkäpä jäämme vain sivusta katsojiksi. Ellei rata ole sitten viiva suora jossa on vain hyppyjä, pussia, putkea ja puomi. :) Siinä tapauksessa saatettaisiin harkita...

The timetables for Jyväskylä dog show have been released and we'll be altogether 45 parson competing! Quite a huge amount. In Helsinki Winner show there will be 8537 dogs, I don't yet know the amount of parsons, but it must be around 40 too, or more. Unless the high tuition fees have reduced the amount of competers.

On friday we get to do agility again! Like guided lessons. And I think we desperately need those too. (Well, not that desperately, since she's just a puppy...) On sunday there's a practice agility competition held by our team. I still think me and Foxy are going to leave out... she's far to reckless yet, or I'm far too reckless a guide...On saturday we're taking Opa for the veteran ring in Rovaniemi. :) There's group show there for the groups 2 and 9. Also Kerttu, Elmo and Voitto are going from Seskarö.