Tänään kello 18.00 alkaa meidän agility kurssi. :) Ollaan sellaisessa ryhmässä, jossa on lähinnä vain alaikäisiä koiria, eli ikä ei riitä kisaamiseen. Mutta ihan hyvä tasoinen ryhmä on silti, eiköhän me jotain siellä opita! Tänään opetusta on 1½ tuntia ja huomenna eli lauantaina reilut kaksi tuntia ja se on siinä. Sunnuntaina ei ole tunteja, mutta saa mennä seuraamaan muita aina jos ja kun haluaa. Eli ei ole mitään treeni maratooneja tiedossa kuten pelkäsin, hyvin jaksetaan tuon verran.

PRT:n keskustelukaistalla on linkki uuteen JTO:on ehdotelmaan, joten käykääpä lukemassa, oikein oli mielenkiintoinen ja havainnollinenkin! Nyt kun saisi vielä kaikki tuomaritkin lukemaan sen ajatuksen kanssa... Vaikk eiköhän itse kukin ole ainakin sen entisen lukenut, tässä mahdollisesti tulevassa on kuitenkin erityisen havainnollisesti selitetty ulkomuodollisia seikkoja ihan kuvien kanssa. :) Kommentoinkin siitä palstalle sen verran, että oikein hyvä mieli tuli kun sen olin lukenut. Välillä itse asissa ihan naurattikin, kun itse on pohtinut jotain hännän asentoa seisottaessa ja sitten siellä oli kuva, että rauhallisella parsonilla häntä voi seisoessa olla alhaalla. :D Näin ainakin meillä. Joten siitä sen enempää murehtimatta alan seisottamaan Foxya itse seisten aina mahdollisuuksien mukaan.

Päivittelin taas näyttelysivuakin eli Jyväskylään ei ollakaan menossa. Päätettiin lähteä vain Pyhäjärvelle/-salmelle, on kuinkin lähes 200 kilometriä lähempänä meitä, eikä minulla sen kummemmin ole mitään mieltymyksiä tuomarin suhteen, joten olkoon sitten Harry Tast. Ja tuossa kesän alusta on tiedossa useampiakin näyttelyitä tässä ihan lähellä, että niitä sitten kierrellessä. Tässä on ehtinytkin tulla pitkä tauko... Ja kerran vain ollaan harjoiteltu seisontaa ja hihnan kanssa kävelyä ei ollenkaan! Voi meitä.

Alkukesästä ollaan menossa mm. Piteåån, Rovaniemelle ja Haukiputaalle ja kesän mittaan sitten vaikka mihin! Olisi niin ihana päästä käymään siellä Tukholmassa, mutta sen näkee...

Nyt kameran akku lataukseen ja koirien kanssa "höyryt pihalle" -lenkille, ettei kaikki mene illalla ihan plörinäksi sen takia. Tässä muuten vielä kuva uudesta villapaidasta joka siis sopii. :)
1373257.jpg