Tulit videoita katselemaan! Kiva :) Ne on kaikki tähän mennessä otettu kännykällä joten laatu on kovin huono. On niitä siltikin ihan mukava katsella :) Järjestys on nykyisin uusimmasta vanhimpaan, eli enää ei tarvitse selata alas nähdäkseen uusimpia otoksia.

Tämä oli sen verran iso tiedosto, että kepulikonstein sain sen nettiin... menikin siinä aikaa. Tässä Opa innostuu todenteolla leikkimään Foxyn kanssa. Ensimmäinen videokuva uudella kameralla, joten jälkeenpäin huomasin, ettei kameraa olisi saanut välillä kääntää toisinpäin. Toivottavasti se ei kokonaan pilaa katselunautintoa :) Ainakaan kuva ei ole aivan nurinpäin! Foxy 7kk


Foxy peuhaa lumessa meidän takapihalla tämäkin on ihan ensimmäisiä lumia.


Foxy näkee lunta ensimmäistä kertaa. Olimme silloin Sotkamosssa Foxy 6,5kk


Foxy ja Lukas vahtii yhdessä. Äiti sattui juuri tulemaan kotiin. :) Foxy 6,5kk


Esa kiusaa Foxya puhaltamalla ilmaa tyhjästä shampoopullosta. 6kk


Tässä Foxy leikkii rottweilerin pentujen kanssa. Foxy melkein 6kk.


Foxy sekoilee mökillä :) Välillä ei näy kuin valkoista suttua, kamera on sen verran huono.


"Katsokaa, miten rasittava osaan olla!!!" Foxy 5kk ja 5-vuotias mäyräkoira...


Foxyn uusin tuttavuus Lila-Basenji. Tämä video on jo otettu loppuvaiheessa, leikki oli välillä hieman vauhdikkaampaakin. Tulivat oikein hyvin toimeen keskenään! Foxy 5kk


Mökillä saatiin kaksi särkeä. Toinen olikin vielä elossa!


Kierimistempun harjoittelua Foxy 5kk


Peitolla leikkimistä. Minulla on käsi peiton alla ja Foxy alkaa riekkumaan sen kanssa. :) Foxy 4,5kk


Tässä videossa Foxy harjoittelee koppeja. Opa on näyttämässä esimerkkiä. Jos jaksatte katsoa loppuun saakka, on tulostakin nähtävillä. Foxy 4,5kk :)


Tässä kuvassa sattuu jotain ilmiömäistä, nimittäin Opa yllyttyi oikeasti leikkimään Foxyn kanssa! Kyllä se on vain nuorentanut tuota vanhusta kun pentu tuli taloon. Videossa ei ole jälleen ääntä, sillä kyseessä on digikameramme otos. Kun Opa näyttää haukkuvan, siitä kuului vain sellaista hassua kärsimätöntä murinaa, kun Foxy ei tullut pois tuolin alta. Foxykin alkoi silloin haukkumaan. Olipa sitä hauska katsella! Foxy 4,5kk :D


Tämä on otettu n. 4kk ikäisenä, kun Foxy ui ensimmäisen kerran! Ja osasipa muuten hienosti :)


Tämä video on aiemmin ollut vain tekstin seassa. Laitan sen nyt myös tänne niin löytyy helpommin. Foxy pyyhkii tassunsa ovimattoon. :)


Tultiin juuri lenkiltä sateisena päivänä. Kyseessä on siis Pamari-tuokio :)


Tässä harjoitellaan kävelyä ennen ensimmäistä mätsäriä. Ikää on siis 3kk.


Suihkusta ensimmäistä kertaa, taisi olla pissi mennyt päähän, Opan siis. Ikää 9vko ;P


Tässä Foxyn toinen vinkulelu hylje. Tässä pihisee henki vieläki, Opa ei enää niin välitä, eikä Foxy enää hauku vinkulelujakaan kun osaa jo vinguttaakin niitä. Ikää on ehkä 10-11viikkoa.


Kuten alla olevassakin, Foxy on ehkä n. 9-10 viikkoinen ja mielistelee Opaa omilla konsteillaan. Aina Opa ei oikein jaksaisi, tätä nimittäin tapahtuu edelleen.


Tässä on Foxy ja hänen ihka ensimmäinen vinkulelunsa jonka Opa seuraavana päivänä kivuttomasti tappoi kun näki minkälaista temppuilua se Foxylla oli.